Banner 980x90

Nākamā nedēļa būs līdz šim sniegotākā šoziem, bet gaidāms arī lietus

Rīga, 11.janv., LETA. Sagaidāms, ka nākamā nedēļa Latvijā būs nokrišņiem bagātākā vairāku mēnešu laikā - palaikam pamatīgi snigs, puteņos un arī līs, prognozē sinoptiķi.

Šosestdien uzspīdēs saule, gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli un daudzviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi - pārsvarā sniegs. Svētdien, tuvojoties ciklonam, debesis klās mākoņi, gaidāms sniegs un neliels lietus.

Pirmdien daudzviet snigs stipri, valsts rietumu un centrālajā daļā iegriezīsies spēcīgs ziemeļrietumu vējš un līdz ar to gaidāms arī putenis.

Turpmākajās dienās būs jauni cikloni un nokrišņi, sniega segas biezums vietām Vidzemē un Latgalē var pārsniegt 30 centimetru. Gaisa temperatūra būs svārstīga, bet nepakāpsies augstāk par +5 grādiem un, visticamāk, nenoslīdēs zem -20 grādiem.

Ilgtermiņa prognozes joprojām liecina, ka janvāra beigās un februārī gaidāms auksts laiks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)