Banner 980x90

"Motokruīzs" turpina uzvaru sēriju Latvijas kvadraciklu klubu čempionātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 24.jūlijā Viļakas "Baltā brieža" mototrasē norisinājās šīs sezonas 4.Latvijas čempionāta posms kvadracikliem un blakusvāģiem, kam paralēli tika aizvadīta arī Latvijas kvadraciklu klubu čempionāta ieskaite. Līdz ar to sportisti cīnījās ne vien par individuālo vietu uz pjedestāla, bet arī par vērtīgajiem punktiem komandas labā. Arī šajā posmā savu uzvaru sēriju pārliecinoši turpināja "Motokruīza" pirmā komanda.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) preses sekretāre Kristīne Ābelniece, Viļakas posmā pārliecinošu pirmo vietu izcīnīja "Motokruīza 1.komanda", kuru pārstāvēja Kārlis Neija (Q50), Lauris Eizāns (Q Juniori), Kevin Saar (Q Pro) un Reinis Bogomols (Q70). Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa "MX Ādažu" komanda un tās sportisti – Markuss Augustovskis (Q50), Raivis Sootee (Q Pro), Kārlis Bole (Q Pro) un Jānis Saldavs (Q Pro). Savukārt trešo vietu posmā izcīnīja "X99/ Slīterānu" komanda, kurai punktus deva Kārlis Straubergs (Q50), Artūrs Šneiders (Q50), Valters Dišlers Kirilko (Q Pro) un Jānis Kirilko (Q Veterāni).

Papildinot savu kontu ar vēl 146 punktiem, arī sezonas kopvērtējumā pārliecinošā vadībā joprojām atrodas "Motokruīza 1.komanda" – kopvērtējumā 523 punkti. Otro vietu sezonas vērtējumā ieņem "X99/ Slīterāni", kuriem 375 punkti, bet trešajā vietā ar 337 punktiem atrodas motoklubs "MX Ādaži".

Nākamais Latvijas čempionāta posms kvadracikliem un blakusvāģiem paredzēts 27.un 28.augustā Siguldā. Sacensību rezultāti pieejami šeit: http://www.lamsf.lv/par-mums/motokross/rezultati/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)