Banner 980x90

Modernas ierīces Tavam darbam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Attīstoties tehnoloģijām un iespējām, ko tās mums piedāvā, arvien vairāk varam atvieglot savu ikdienas darbu, sadzīvi un informācijas ieguvi, lai paveiktu lietas, ko vēlamies vai kas mums nepieciešamas. Tas noteikti ir milzīgs tehnoloģiju attīstības pluss, ko cilvēce izmanto. Tad nu, lūk, bieži vien, lai gan izmantojam salīdzinoši daudz un dažādas jaunās tehnoloģijas, nemaz neesam informēti par jauniem veidiem, kā savu dzīvi padarīt vienkāršāku tieši tehnoloģiju ziņā. 

Lai gan arī iegūstam vajadzīgo informāciju par jaunākajām tehnoloģijām, ne vienmēr tās visas varam atļauties iegādāties. Tad vismaz ir vērts apsvērt savas vajadzības un iespējas – var jau būt, ka tieši kāda no jaunajām ierīcēm varētu būt neatsveram palīgs, kura iegāde vairāk būtu investīcija, kas ilgtermiņā atmaksājas, ne lieks un dārgs pirkums. 

Iegādāties pilnīgi visus jauno tehnoloģiju brīnumus nemaz nevajag – lai cik vilinošas arī nešķistu piedāvātās iespējas, ja ikdienā nav nekādas vajadzības izmantot konkrēto ierīci, kāpēc gan to pirkt? Savukārt ierīces, kas mums patiešām nepieciešamas – lūk, tie ir izdevīgi pirkumi. 

Portatīvie datori, piemēram, sen jau vairs nav unikāls tehnoloģiju jaunums, lai gan arvien ražotāji paceļ tos jaunā līmenī, padarot jaudīgākus, ātrākus, spējīgākus, vieglākus, kvalitatīvākus un tā tālāk, pievienojot jaunas funkcijas un paaugstinot to spējas, lai lietotājiem būtu ērtāk, vienkāršāk un praktiskāk veikt darbības ar tiem. Un tomēr arī tad, ja mūsu portatīvais dators nav pats jaunākais modelis, kas laists pārdošanā, tas spēj daudz palīdzēt ikdienas darbu veikšanai. Varam ceļot daudz brīvāk, veidot brīvāku darba grafiku un nesatraukties par sīkumiem, ko neesam paspējuši izdarīt nedēļas laikā, jo varam veltīt pusstundu darba brīvdienās – izmantojot portatīvo datoru, lai paveiktu visu, kas nav paspēts. Protams, tā nav labā prakse strādāt brīvdienās, tomēr – būsim godīgi – bieži vien tā gadās. 

Tomēr portatīvie datori nav vairs sen saistāmi tikai ar darbu vien. Izklaide ir liela mūsu ikdienas sastāvdaļa. Lai gan reizēm tā nav tik aizraujoša, aktīva vai sportiska (jo laiks un līdzekļi ne vienmēr to atļauj), arī šeit bieži vien tiek izmantoti portatīvie datori. Filmas, mūzika, datorspēles, kas ir pavisam konkrēta un specifiska aizraušanās.

Jautājums – kāpēc gan neizvēlēties tam visam stacionāro datoru? Arguments, ka stacionārais dators vairs nav tik moderns, nav īsti spēcīgs, tomēr aizvien ir arguments. Labs stacionārais dators ir krietni grūtāk (un dārgāk) nokomplektējams. Turklāt stacionārais dators mūs "piesaista" vietai, kur nu esam to izvēlējušies novietot. Tur arī jāstrādā, jāskatās filmas, jāspēlē spēles un jāveic visas iecerētās darbības, kas ne vienmēr ir ērti. 

Portatīvie datori, kā liela daļa no mūsdienu tehnoloģijām, kļuvuši par lielisku palīgu un izklaides iespēju. Viens no patīkamākajiem bonusiem – tuvojoties pavasarim, strādāt telpās ir nogurdinoši un kaitinoši, kamēr aiz loga rotaļājas saule un virmo pavasara spirgtais gaiss. Lūk, varam ņemt portatīvo datoru padusē un doties pastrādāt ārā, atrodot piemērotu vietu, kur jūtamies labi un varam izbaudīt pavasari (arī prāts svaigā gaisā strādā daudz labāk nekā telpās). Ar stacionāro datoru šāda "izklaide" būs daudz sarežģītāka. 

Ja vēlies iegādāties jaudīgu portatīvo datoru, ieskaties interneta veikala 220.lv piedāvājumā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)