Banner 980x90

Mēbeļu furnitūra un mēbeles - SIA "GS Furnitūra"

Mēbeļu Furnitūra GTV Liepājā ir pieejamas dažāda veida lietas, kas nepieciešamas mēbeļu salikšanai vai remontam. GTV ir starptautisks mēbeļu furnitūras un apgaismojuma izplatītājs. 

Mēbeļu Furnitūra GTV Liepājā

Mēbeļu Furnitūra GTV Liepājā ir pieejamas dažāda veida lietas, kas nepieciešamas mēbeļu salikšanai vai remontam. GTV ir starptautisks mēbeļu furnitūras un apgaismojuma izplatītājs.

SIA "GS Furnitūra" ir mēbeļu izgatavošanas uzņēmums Liepājā, kas veic individuālus pasūtījumus - mēbeļu izgatavošanu, piegādi un montēšanu. Uzņēmums piedāvā izgatavot mēbeles virtuvei, dažādus skapīšus, bīdāmās durvis un mēbeļu furnitūru.

Kad ir izvēlētas visas nepieciešamās mēbeles interjera iekārtošanai, ir jāķeras klāt  pie visu sīko un praktisko detaļu apzināšanas. Mēbeļu Furnitūra GTV Liepājā nodrošina daudzveidīgu mazo detaļu klāstu, lai izvēlētā mēbele varētu tikt pielietota.

GTV produktu klāstā ietilpst vairāki tūkstoši produktu vienību - veikalā ir iespējams iegādāties sākot ar durvju/skapīšu eņģēm līdz pat mēbeļu LED apgaismojumam. Draudzīgie un zinošie konsultanti palīdzēs piemeklēt nepieciešamo un atbilstošo detaļu mēbeles salikšanai. Mēbeļu Furnitūra GTV Liepājā pieejama par labām un draudzīgām cenām.

Lasiet vairāk: http://www.gsfurnitura.lv/furnituras-veikals/gtv-furnitura-liepaja

Mēbeles virtuvei Liepājā

Mēbeles virtuvei Liepājā tiek gatavotas pēc individuāla pasūtījuma. Klients var izvēlēties mēbeļu materiālu, nepieciešamās furnitūras un izstāstīt vēlamo mēbeļu dizainu. SIA "GS Furnitūra" ne tikai pārdod GTV produktus, bet arī izgatavo mēbeles virtuvei.

Ja mēbeles virtuvei vēl nav izvēlētas un nav ideju, kādu virtuves iekārtu Jūs vēlaties, tad SIA "GS Furnitūra" mēbeļu veikals uz vietas piedāvā apskatīt jauno mēbeļu ekspozīciju. Mēbeles virtuvei Liepājā ir iespējams piegādāt un uzstādīt Jūsu norādītajā adresē, atsevišķi vienojoties par piegādes nosacījumiem.

Pirms mēbeļu izgatavošanas tiek veikta telpas mērīšana, lai mēbeles atbilstu telpas izkārtojumam, kā arī naudas aprēķini, kas būs nepieciešami mēbeļu izgatavošanai, piegādei un montāžai. Uzņēmums parūpēsies, lai Jūsu virtuve izskatās gaumīgi, ir funkcionāla un ērti pielietojama. Mēbeles virtuvei Liepājā ir rūpīgi veidots un plānots darbs, kas tiek uzticēts jomas profesionāļiem.

Lasiet vairāk: http://www.gsfurnitura.lv/mebeles-pec-pasutijuma#mebeles-virtuvei

Bīdāmo durvju ražošana

Bīdāmo durvju ražošana ir SIA "GS Furnitūra" sniegtais pakalpojums, ko mūsdienās iemīļojuši daudzi klienti. Praktiski un ērti – tā var raksturot bīdāmās durvis.

Bīdāmo durvju ražošana ir atvieglojusi ikdienu – aiz lielajām skapja durvīm var salikt mantas, ko Jūs nevēlaties, lai pēkšņais ciemiņš pamana. Ir pavisam cits skats uz telpu, ja tajā nav kaudze ar mantām. Vēl jo labāk, ja nevēlamās mantas netiek iemestas kādā stūrī, bet gan glīti sakārtotas plauktos, ko ieskauj bīdāmās durvis.

Bīdāmo durvju ražošana nav vienveidīga stila un materiāla gala darbs – durvis tiek izgatavotas pēc individuālām vēlmēm, izmēriem, materiāla. Bīdāmo durvju ražošanā šobrīd popularitāti gūst durvis ar vizuālu noformējumu, kas piešķir interjeram dizaina odziņu.

Jums ir iespēja iedot vai parādīt vēlamo vizuālo noformējumu, vai arī izvēlēties bīdāmo durvju apdruku no jau esošajiem uzņēmuma piedāvājumiem. Bīdāmās durvis ir iespējams piegādāt uz Jūsu norādīto adresi, kā arī veikt to uzstādīšanu.

Lasiet vairāk: http://www.gsfurnitura.lv/mebeles-pec-pasutijuma#bidamas-durvis

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)