Banner 980x90

Mandātu noliek Daugavpils domes deputāts Jevgeņijs Carevs

Daugavpils pilsētas dome ir saņēmusi Jevgeņija Careva (Latgales partija) iesniegumu, kurā viņš informē par savu lēmumu nolikt deputāta mandātu.

Daugavpils pilsētas pašvaldībā aģentūra LETA noskaidroja, ka Carevs iesniegumā nav norādījis savas rīcības iemeslus. Normatīvie akti atļauj viņam tos nenorādīt.

Ar pašu Carevu aģentūrai LETA pagaidām sazināties nav izdevies.

Daugavpils domē Carevs tika ievēlēts no partijas "Alternatīve". Šī gada februārī viņš mainīja savu partijas piederību, iestājoties Latgales partijā.

Careva iesniegumu pašvaldības deputāti plāno izskatīt Daugavpils pilsētas domes sēdē 13.augustā.

Nākamais deputātu kandidāts pēc gūtā iedzīvotāju atbalsta partijas "Alternatīve" deputātu kandidātu sarakstā ir Sergejs Karatejevs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)