Banner 980x90

Mainīs vairāku autobusu grafiku "Daugavpils autobusu parka" nodrošinātajos reisos

Rīga, 26.nov., LETA. No 1.decembra vairākos SIA "Daugavpils autobusu parks" starppilsētu autobusu maršrutos tiks palielināts braukšanas ātrums un iekļautas papildu pieturvietas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Tā rezultātā gaidāmas izmaiņas attiecīgo autobusu kustību sarakstā, kas brauc maršrutā Nr.7046 Rīga-Krāslava, Nr.7479 Daugavpils-Rēzekne, Nr.7541 Daugavpils-Rēzekne-Ludza, Nr.7543 Daugavpils-Krāslava, Nr.7554 Daugavpils-Dagda, Nr.7555 Daugavpils-Indra, Nr.7560 Daugavpils-Aglona-Dagda-Daugavpils un Nr.7983 Rīga-Daugavpils.

Maršruta Rīga-Krāslava autobuss, kas no Krāslavas autoostas izbrauc svētdienās plkst.15.50, mainīs apstāšanās laiku pieturvietā "Līvāni" un "Jēkabpils (Kurzemes iela)". Tāpat apstāšanās laiku šajās pieturvietās mainīs tā paša maršruta autobuss, kas no Krāslavas izbrauc pirmdienās un piektdienās plkst.9.

Savukārt maršruta Daugavpils-Rēzekne autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc katru dienu plkst.7.10, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturvietas "Lociki" līdz Rēzeknes autoostai. Šī paša maršruta autobuss, kas no Rēzeknes autoostas izbrauc katru dienu plkst.10.30, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturas "Malta" līdz Dauvavpils autoostai. Šajā pašā ceļa posmā apstāšanās laikus mainīs arī maršruta Daugavpils-Rēzekne-Ludza autobuss, kas no Ludzas autoostas izbrauc katru dienu plkst.16.10.

Maršruta Daugavpils-Krāslava autobuss, kas no Krāslavas autoostas izbrauc katru dienu plkst.9, 13.50 un 17.25, kā arī autobuss, kas no Krāslavas autoostas izbrauc piektdienās un svētdienās plkst.18.50, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturas "Bancani" līdz Daugavpils autoostai. Savukārt autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc katru dienu plkst.16.35, 17.35 un 19.35, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturas "Naujenes skola" līdz Krāslavas autoosta. Šī paša maršruta autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc piektdienās un svētdienās plkst.21.10, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturvietas "Jaunbūve" līdz Krāslavas autoostai.

Savukārt maršruta Daugavpils-Dagda autobuss, kas no Daugavpils izbrauc katru dienu plkst.10.10, pasažieru apmaiņu veiks arī pieturvietā "Bērnunams" un "Ozoliņi", kā arī mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturvietas "Naujenes skola" līdz Dagdas autoostai. Šī paša maršruta autobuss no Dagdas autoostas turpmāk izbrauks katru dienu plkst.7.10 un plkst.10.20, kā arī pasažieru apmaiņu veiks arī pieturā "Bērnunams" un "Ozoliņi". Pasažieru apmaiņu minētajās pieturvietās veiks arī maršruta Daugavpils-Dagda autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc katru dienu plkst.15.50.

Maršruta Daugavpils-Indra autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc katru dienu plkst.13.10, pasažieru apmaiņu veiks arī pieturvietā "Rožu ciems". Arī šī paša maršruta autobuss, kas no pieturvietas "Indra" izbrauc katru dienu plkst.15.20, pasažieru apmaiņu veiks pieturvietā "Rožu ciems". Šis autobuss arī mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturvietas "Bancani" līdz Daugavpils autoostai.

Maršruta Daugavpils-Aglona-Dagda-Daugavpils autobuss no Daugavpils autoostas turpmāk izbrauks katru dienu plkst.12.45 nevis plkst.12.25.

Savukārt maršruta Rīga-Daugavpils autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc darbadienās plkst.8.40, mainīs apstāšanās laiku pieturvietā "Aizkraukles stacija", "Koknese" un "Pļaviņas". Šī paša maršruta autobuss, kas no Daugavpils autoostas izbrauc svētdienās plkst.20, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās ceļa posmā no pieturvietas "Līvāni" līdz Rīgas starptautiskajai autoostai.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt autobusa kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā "Kustības saraksti" vai jautājumu gadījumā vērsties pie pārvadātāja.

Iedzīvotāji aicināti izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu. Autotransporta direkcija atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri tiek aicināti ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)