Banner 980x90

LSK Daugavpils un Ilūkstes novadu komiteju vadīs Inga Krekele

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Otrdien, 23.februārī Daugavpils novada domē notikušajā sociālo darbinieku seminārā Sociālā dienesta vadītāja Anna Jegorova stādīja priekšā LSK Daugavpils un Ilūkstes novadu komitejas jauno izpilddirektori Ingu Krekeli, kas savus pienākumus pilda no šī gada 21.janvāra.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils novada pašvaldībā, vairāk kā 30 gadus komitejas priekšsēdētājas pienākumus ir pildījusi Skaidrīte Davne. Inga Krekele ir arī Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerības "Kaimiņi" koordinatore.

Jaunā izpilddirektore iepazīstināja sociālos darbiniekus ar informāciju par donoru dienu norisēm pagastos, izdalot grafiku. Pirmā donoru diena šogad notika Ilūkstē 16.februārī, savukārt nākamā notiks 10.martā Kalupes pagastā. 

Inga Krekele tāpat pastāstīja, ka ar 2016.gada 1.jūniju mainīsies pārtikas paku saturs trūcīgām personām. Pārtikas pakās ievietos arī sautētas liellopu gaļas konservus, olu pulveri un kartupeļu biezputras pārslas. Paredzēts arī jauns pārtikas saturs gatavās maltītes pagatavošanai. To saņems Sabiedrības integrācijas fonda partnerorganizācijas (vietējo novadu pašvaldību sociālie dienesti, biedrības un citas sabiedriskās organizācijas), kas gādās par gatavās maltītes izsniegšanu (t. s. zupas virtuvēs). 

Higiēnas pakas pēc satura nemainīsies, taču mainīsies komplekta vērtība. Apzināt pagastos izdalei nepieciešamo higiēnas paku daudzumu nepieciešams līdz šī gada 5.martam. Savukārt skolēnu komplekti, kā arī iepriekš, tiks dalīti vienreiz gadā. Komplektus var saņemt līdz jūnija mēnesim. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)