Banner 980x90

Lietu par diviem slepkavības mēģinājumiem un ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu nodos prokuratūrai

Daugavpils, 22.febr., LETA. Aizdomās par diviem slepkavības mēģinājumiem un ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu turētā, 1959.gadā dzimušā vīrieša lietu policija līdz aprīļa beigām plāno nosūtīt prokuratūrai, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldē.

Pēc policijas rīcība esošās informācijas, aizdomās turētais pērn 9.novembrī ap plkst.8 no rīta bija ieradies pie savas sievas, ar kuru viņš jau ilgāku laiku nedzīvo kopā, un konflikta laikā nodarījis viņai smagus miesas bojājumus, piekaujot viņu ar dzelzs mietu.

Pēc savas sievas piekaušanas vīrietis devies uz savu faktisko dzīvesvietu, kur smagi piekāvis kādu 1957.gadā dzimušu sievieti, ar cirvi vairākas reizes iesitot viņai pa galvu un citām ķermeņa daļām. Šo noziedzīgo nodarījumu vīrietis gribējis slēpt, aplejot sievietes dzīvokļa telpas ar dīzeļdegvielu un tās aizdedzinot.

Pēc istabas aizdedzināšanas un sievietes atstāšanas bezpalīdzības stāvoklī vīrietis iesēdās savā "Jeep" markas automašīnā un ceļa posmā Daugavpils-Silene izraisīja smagu avāriju, iebraucot 1976.gadā dzimuša vīrieša vadītas automašīnas "Scania" puspiekabē. Rezultātā pats "Jeep" vadītājs guva dažādas traumas, ar kurām viņš no notikuma vietas tika nogādāts medicīnas iestādē.

Ja gala rezultātā tiesa vīrieti atzīs par vainīgu noziegumos, par kuru pastrādāšanu viņā patlaban tiek turēts aizdomās, tad vīrietim draudēs mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 15 līdz 20 gadiem ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)