Banner 980x90

Lems par "Daugavpils reģionālās slimnīcas" otra valdes locekļa amata saglabāšanu

Tuvākajā laikā Daugavpils un Ilūkstes novadu pašvaldības lems par SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" otra valdes locekļa, kurš pārstāvēja minēto pašvaldību intereses, amata saglabāšanu.

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska (Daugavpils novada partija) aģentūrai LETA pastāstīja, ka pagaidām nav izlemts, vai ārstniecības iestādē tiks saglabāts otra valdes locekļa amats, ko līdz šim pildīja Inta Vaivode, vai arī pašvaldību interešu pārstāvēšana tiks uzticēta palikušajam valdes loceklim Reinim Jokstam, kurš līdz šim pārstāvēja pilsētas intereses.

To, ka minētais jautājums ir dienas kārtībā, aģentūrai LETA atzina arī Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna (ZZS).

Iespējamās kandidatūras SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" otra valdes locekļa amatam pagaidām netiek nosauktas.

Daugavpils24.lv jau vēstīja, ka aizvadītās nedēļas nogalē SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" dibinātāju sapulcē tika izskatīts un apstiprināts ārstniecības iestādes vadītājas Vaivodes iesniegums par atbrīvošanu no ieņemamā amata pēc pašas vēlēšanās.

SIA "Daugavpils reģionālā slimnīca" valdes locekles amata pienākumus Vaivode beigs pildīt no 17.augusta. Līdz ar to Daugavpils reģionālajā slimnīcā paliks tikai viens valdes loceklis - Joksts.

Vaivode aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka atlūgumu uzrakstījusi tādēļ, ka saņēmusi citu darba piedāvājumu. Turpmāk viņa vadīs poliklīnikas "Dinaz" un "Olvi".

Daugavpils reģionālo slimnīcu Vaivode vadīja kopš 2013.gada jūnija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)