Banner 980x90

Lāčplēsis: valsts nav spērusi reālus soļus informatīvās telpas uzlabošanai

Lai arī valsts atzīst problēmas, tā nav spērusi reālus soļus informatīvās telpas uzlabošanai, šādu viedokli LNT pauda Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis.

Lāčplēša vērtējumā, Latvijā krievu valodā konkurētspējīga piedāvājuma Krievijas televīzijām faktiski nav, tāpēc Latgales krievvalodīgie pamatā informāciju smeļas no Krievijas masu medijiem.

Lāčplēsis novērojis, ka pēc Ukrainas krīzes sākšanās Latvijas valdība pievērsa problēmai uzmanību, taču reālas izmaiņas un uzlabojumi informatīvajā telpā tomēr nav notikuši.

Politiķis atzina, ka aktivizējusies ir vien Drošības policija, kas vairāk pievērš uzmanību tādām publiskām izpausmēm, par kurām ir aizdomas par nacionālā naida kurināšanu.

Pilsētas mērs atzīmēja, ka Daugavpils ekonomiski vairāk ir Krievijas ietekmes zonā. Rubļa kursa krišanās ir atstājusi negatīvu ietekmi uz pilsētas uzņēmumiem, tāpēc Lāčplēsis sagaida valsts atbalstu šiem uzņēmumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)