Banner 980x90

Kredītlīnija, patēriņa vai SMS kredīts – kā izvēlēties piemērotāko?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Apdomājot aizdevuma iespēju, kredītu veidi un to nosacījumu daudzveidība var radīt apjukumu. Nebanku aizdevēja Kimbi.lv speciālisti ir apkopojuši svarīgāko informāciju, lai Jūs varētu izvēlēties atbilstošāko aizdevuma veidu tieši savai situācijai!

Ar ko sākt, meklējot labāko aizdevumu?
Jūsu pirmais uzdevums ir pārbaudīt aizdevēja uzticamību, apskatot iepriekšējo klientu atsauksmes un pārbaudot, vai aizdevējs ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs. Kad tas ir izdarīts, pievērsiet uzmanību piedāvājuma detaļām – galvenās kredītlīnijas, patēriņa un SMS kredīta atšķirības ir to nosacījumos:
- kredītlīnija ir īstermiņa aizdevums līdz 1500 eiro, kas darbojas līdzīgi kā naudas konts – Jūs tērējat tik, cik ir nepieciešams, un procentu likme tiek aprēķināta tikai iztērētajai summai;
- SMS kredīts ir neliels īstermiņa aizdevums, kam tiek piemērota aizdevuma piešķiršanas komisija visai aizdevuma summai;
- patēriņa kredīts var sasniegt pat 10 000 eiro apjomu ar termiņu līdz vairākiem gadiem, kam ir fiksēta procentu likme visam atmaksas periodam un iespējamas papildu maksas kredīta noformēšanai un izsniegšanai.

Kāds aizdevums ir piemērotākais tieši Jūsu situācijai?
Aizņemšanās iemesli var būt dažādi, taču jebkurš kredīts ir nopietni jāapdomā – neaizņemieties, ja tas nav nepieciešams, vai ir šaubas par kredīta atmaksu. Ne patēriņa un SMS kredīta, ne kredītlīnijas gadījumā Jums nebūs jānorāda pieteikšanās iemesli, taču katrs kredīta veids var būt piemērotāks attiecīgās situācijās:
- patēriņa kredīta apjoms ļauj segt lielākus sadzīves izdevumus, piemēram, mājokļa labiekārtošanu vai tehnikas iegādi;
- SMS kredītu visbiežāk izmanto ikdienas izdevumu segšanai – medicīnas pakalpojumiem vai negaidīti lieliem rēķiniem;
- kredītlīnija ir labākā izvēle, ja izdevumu apjoms nav uzreiz nosakāms – Jums jebkurā mirklī būs pieejami papildu līdzekļi apstiprinātā kredītlīnijas limita ietvaros, ko Jūs varat arī neizmantot.

Kredītlīnija – iespēja aizņemties bez liekiem procentu maksājumiem
Aizdevēja Kimbi.lv kredītlīnija ir piesakāma mājaslapā www.kimbi.lv, kur katram klientam ir pieeja līguma noteikumiem, pieteikuma nosūtīšanai, kā arī iespējai sazināties ar klientu konsultantiem. Ja Jūs atbilstat Kimbi.lv nosacījumiem un piesakieties darba laikā, nauda Jūsu kontā vienas bankas ietvaros nonāks aptuveni desmit minūšu laikā, turklāt netiks piemērota maksa par dokumentu noformēšanu vai kredīta izsniegšanu. Atliek vien ievadīt nepieciešamo informāciju, nosūtīt pieteikumu un gaidīt atbildi!

Visu informāciju par Kimbi.lv kredītlīniju Jūs varat atrast mājaslapā www.kimbi.lv. Pirms kredīta noformēšanas iepazīstieties ar tā nosacījumiem un aizņemieties atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)