Banner 980x90

Kredīti un ātrie aizdevumi – kā neapjukt plašajā piedāvājumā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ikvienam dzīvē var pienākt brīži, kad nepieciešami papildu finanšu līdzekļi – šādā situācijā viens no iespējamajiem risinājumiem ir kredīti, ko mūsdienās var ērti saņemt, izmantojot internetu. Lai gan visbiežāk dzirdamas dažādu tā saucamo "ātro kredītu" reklāmas, taču būtībā internetā var atrast visdažādākos aizdevumu veidus. Galvenais ir saprast, kurš veids vislabāk atbilst tieši Tavām vajadzībām!

Kredīti līdz algai
Izplatītākais ātro aizdevumu veids ir ātrie kredīti līdz algai, kas domāti brīžiem, kad steidzami nepieciešams, piemēram, samaksāt dzīvokļa rēķinu, taču alga gaidāma vien pēc dažām dienām. Šādu kredītu raksturo:
- īss aizdevuma termiņš;
- īstermiņā izdevīgi kredītprocenti vai pirmais kredīts bez maksas;
- salīdzinoši augsta maksa par atmaksas termiņa pagarināšanu.

Līdz ar to šādi kredīti ir izdevīgi vien tad, ja esi pilnīgi pārliecināts par to, ka varēsi veikt pilnu aizņemtās summas atmaksu noteiktajā termiņā, kas parasti nav ilgāks par vienu mēnesi.

Naudas aizdevumi lielākiem pirkumiem
Brīžos, kad nauda nepieciešama lielāku dzīves plānu piepildīšanai, noderēs naudas kredīti, kas pieejami lielākā apjomā un uz ilgāku laika posmu. Šādi aizdevumi parasti jāatmaksā laika periodā līdz vienam gadam pēc noteikta atmaksas grafika, par kuru ar aizdevēju vienosies pie kredīta ņemšanas. Galvenais godprātīgi veikt ikmēneša maksājumus noteiktajā laikā, jo par kavējumu var nākties maksāt papildu soda naudu. Taču gadījumā, ja veiksi visus maksājumus kā noteikts līgumā, šis ir ērtākais veids, kā aizņemties naudu, piemēram, virtuves iekārtas iegādei vai steidzamam dzīvokļa remontam.

Citi kredītu veidi
Pētot to, kādi kredīti pieejami internetā, iespējams saskarsies arī ar citiem terminiem:
- SMS kredīts – atkārtota ātrā kredīta veids, kad lai saņemtu aizdevumu nepieciešams nosūtīt vien īsziņu;
- kredīti pret ķīlu – iespēja saņemt apjomīgu aizdevumu, to galvojot ar savu īpašumu, piemēram, automašīnu;
- kredīts auto iegādei – internetā ir iespējams pieteikties arī kredītam vai līzingam, kas palīdzēs iegādāties savu sapņu auto.

"ViaSMS" – droši kredīti Tavām vajadzībām
Viens no populārākajiem īstermiņa aizdevējiem Latvijā ir "ViaSMS" – uzņēmuma piedāvājumā ir gan pieprasītie īstermiņa kredīti, gan naudas aizdevumi apjomā līdz 1500 eiro. Ar ātro kredītu piedāvājumu iespējams iepazīties mājaslapā ViaSMS.lv, kur arī atradīsi informāciju par naudas kredītu lielākiem pirkumiem.

Lai uzņēmuma piedāvājums būtu labi pārskatāms, mājaslapā ir pieejami ērti kalkulatori, kas palīdzēs izvēlēties aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Pēc tam, kad būsi ievadījis nepieciešamos datus, atliks tikai sekot norādēm un pavisam drīz jau varēsi tik pie nepieciešamās naudas!

Pirms aizņemšanās rūpīgi pārdomā savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)