Banner 980x90

Kredīti neparedzētām situācijām – ātri un ērti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ātrie kredīti ir visā pasaulē plaši izplatīti, jo ļauj operatīvi un caurskatāmi saņemt naudu ārkārtas situācijās. Gadījumi, kad algas diena kavējas, nav mazums, bet pie ārsta taču ir jātiek. Šādās un līdzīgās situācijās salīdzinoši ērts risinājums ir kredīti – atdot tik, cik aizņēmies jau nākamajā algas dienā.

Aizdevumu veidi
Kredītdevējs "Credit24" piedāvā divu veidu aizdevumus – Kredītlīnija un Aizdevums. Mājaslapā www.credit24.com pieejami gan šie kredīti, gan jaunākie piedāvājumi un akcijas, kā arī ir iespējams izmēģināt kredīta kalkulatoru. Pakalpojumu cenu kalkulatoram gan ir informatīva nozīme, un pilnas summas piedāvājums tiek izteikts tikai pēc pieteikuma iesniegšanas un individuālas tā izvērtēšanas. Pieteikties ir salīdzinoši vienkārši:
- iepazīsties ar vispārīgajiem kredīta noteikumiem;
- reģistrējies vai ieej savā profilā;
- norādi vēlamo summu un termiņu;
- saņem individuālu piedāvājumu;
- saņem naudu.

Kredītlīnija
Kredītlīnija var būt laba izvēle gadījumā, ja neesi pārliecināts, cik liela aizdevuma summa Tev nepieciešama. Tas nozīmē, ka vari izvēlēties vēlamo summu no 150 līdz 3000 eiro un izmantot visu uzreiz vai izņem tikai daļu no tās. Turklāt šie kredīti ir pieejami bez konta apkalpošanas maksas un ar zemākiem ikmēneša maksājumiem. 

Aizdevums
Šie kredīti ir ērti ar to, ka tiem tiek pielāgota individuāla procentu likme, turklāt vari izvēlēties atmaksas termiņu līdz pat 36 mēnešiem. Sadali aizņēmumu vienādos ikmēneša maksājumos, tādā veidā savlaicīgi plānojot savus ienākumus un paredzētos izdevumus.

Pieņemot, ka aizņemsies 500 eiro uz 36 mēnešiem, aizdevuma procentu likme gadā sastādīs 59,33%, bet gada procentu likme (GPL) būs 79,88%. Tā kā kredīti dažādiem klientiem atšķiras, tad arī procentu likme mainīsies atkarībā no summas un termiņa. Aizdevuma apjoms var atšķirties atkarībā no klienta finansiālās situācijas, tādēļ nepieciešams nosūtīt pieteikumu, lai "Credit24" speciālisti to var izskatīt un veikt attiecīgo lēmumu.

Tagad vēl ērtāk
Saņem naudu jebkurā sev izdevīgā brīdī – caur mājaslapu, aplikāciju vai zvanot uz tālruņa numuru 8824. "Credit24" mobilā aplikācija ir ļoti parocīga klientiem, kas izmanto Kredītlīniju. Aplikāciju iespējams lejupielādēt no App Store vai Google play. Tā uzrāda pieejamo naudas limitu un izņemtās naudas daudzumu, tādā veidā ērti ļaujot kontrolēt savus izdevumus. 

Kredīti – tā ir atbildība, tādēļ rūpīgi izvērtē aizdevuma nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)