Banner 980x90

Kredīti internetā – glābiņš negaidītās situācijās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katrs var nonākt neparedzētās situācijās, kad pēkšņi nepieciešams automašīnas remonts vai radušies neplānoti medicīnas izdevumi. Ne visiem ir izveidoti uzkrājumi, tāpēc šādos brīžos nepieciešams aizņemties un noderīgi var būt kredīti internetā. Kas ir svarīgākais, kas jāņem vērā aizņemoties virtuālajā vidē?

Īstermiņa aizdevums neplānotām vajadzībām
Pirmkārt, jāatceras, ka kredīti internetā ir maksas pakalpojums, kas domāts īslaicīgu naudas problēmu atrisināšanai. Tas nozīmē, ka, aizņemoties internetā:
- būs pieejamas vien nelielas naudas summas;
- pieteikties būs iespējams ātrāk, nekā bankā, bet kredītprocenti būs augstāki;
- kredītus būs jāatmaksā salīdzinoši īsākā termiņā, nekā aizņemoties bankā.

Respektīvi, ja Jums nepieciešama nauda apjomīgiem, plānotiem pirkumiem, labāk doties uz banku, bet, ja jārisina nelielas, neplānotas problēmas – noderēs kredīti internetā.

Izpētiet pilnīgi visus līguma nosacījumus
Tāpat kā citi aizdevumi, arī kredīti internetā tiek piešķirti par noteiktu maksu. Nebanku aizdevēji arī uzstāda dažādas prasības un nosacījumus, kas to klientiem jāņem vērā, piemēram:
- nepietiek ar to, ka aizņēmējs ir pilngadīgs – bieži vien ir striktāki vecuma ierobežojumi;
- tiek izvērtēta aizdevuma prasītāja kredītvēsture, jo kredīti internetā ir pieejami tikai tādiem cilvēkiem, kas iepriekš pret savām kredītsaistībām izturējušies godprātīgi;
- nereti atšķiras tas, kāda maksimālā summa un kredītprocenti ir pieejami jaunajiem klientiem, bet kādi – atkārtotajiem.

Rūpīga iepazīšanās ar aizdevēja mājaslapā pieejamo informāciju ļaus Jums būt drošiem par konkrētā kredītdevēja izvēli.

Rūpīgi piefiksējiet atmaksas termiņu
Pats svarīgākais, kas jāatceras, ja interesē kredīti internetā, ir kredīta atmaksas termiņš. Tādējādi Jūs
- izvairīsieties no papildu izdevumiem par kredīta termiņa pagarināšanu;
- saglabāsiet tīru kredītvēsturi un varēsiet pie konkrētā kredītdevēja aizņemties atkārtoti un par labākiem nosacījumiem.

Svarīgi atcerēties, ka kredīta atmaksas termiņa ietvaros naudai jau ir jābūt ieskaitītai aizdevēja kontā. Tāpēc gadījumā, ja Jūsu bankas konts nav tajā paša bankā, kur aizdevējam, atmaksu veiciet savlaicīgi, lai naudas pārskaitījums tiktu veikts līdz termiņā noteiktās darbdienas beigām.

Aplūkojiet Kredits365.lv piedāvājumu
Mājaslapā kredits365.lv ir pieejams ērts kredīta kalkulators, kur, norādot vēlamo aizdevuma summu un termiņu, Jums tiks parādītas konkrētā aizdevuma izmaksas. Ja vēlēsieties šādu kredītu saņemt, Jums būs jāaizpilda pieteikums, pēc kurā norādītajiem datiem uzņēmums pārbaudīs Jūsu maksātspēju. Ja Jūsu kredītvēsture būs "tīra" un maksātspēja atbilstoša, Jums tiks piešķirts kredīts aptuveni 15 minūšu laikā. Pirms aizņemšanās rūpīgi pārdomājiet savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)