Banner 980x90

Konkursam "Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums" pieteikti 14 pretendenti

Daugavpils, 9.apr., LETA. Daugavpils pilsētas dome izsludinātajam konkursam "Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums" saņemti 14 pieteikumi, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Piedalīties konkursā bija aicināti pilsētas ražošanas uzņēmumi, kas tieši vai pastarpināti pārdod savu produkciju ārpus Latvijas robežām neatkarīgi no produkcijas veida un eksporta tirgiem.

Konkurss tiek organizēts ar mērķi godināt uzņēmumus, kuriem ir sasniegumi eksporta jomā, veicinot Daugavpils uzņēmumu atpazīstamību.

Konkursa rezultātus plānots paziņot 20.aprīlī

Patlaban Daugavpils uzņēmumos tiek ražota daudzveidīga eksporta produkcija, sākot no elektronikas, beidzot ar vēja ģeneratoru sastāvdaļām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)