Banner 980x90

Konkursā uz Daugavpils sadzīves pakalpojumu kombināta valdes locekļa amatu piedāvā 1550 eiro algu

Rīga, 16.jūl., LETA. Daugavpils dome izsludinājusi amata kandidātu atlasi uz pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Sadzīves pakalpojumu kombināts" valdes locekļa amata vietu, piedāvājot 1550 eiro atalgojumu, aģentūra LETA uzzināja domē.

No pretendentiem tiek prasīta augstākā izglītība, darba pieredze vadošā amatā ne mazāk kā pieci gadi, prasme patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību. Tāpat nākamajam valdes loceklim jāpiemīt stratēģiskajai domāšanai, kas vērsta uz rezultāta sasniegšanu, izpratnei par kapitālsabiedrības finanšu vadību, labām komunikācijas prasmēm, spējai strādāt komandā, argumentēt un aizstāvēt savu viedokli.

Pašvaldība arī gaida teicamas latviešu valodas zināšanas, tāpat vēlamas krievu un angļu valodas zināšanas, teicamas iemaņas darbā ar datoru, pieredzi un izpratni Eiropas Savienības projektu realizēšanā un nevainojamu reputāciju. Pretendentiem jāatbilst arī Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma prasībām.

Kopā ar pieteikumu, izglītību un pieredzi apliecinošiem dokumentiem, pretendentam pašvaldībā jāiesniedz arī savs redzējums par "Sadzīves pakalpojumu kombināta" attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai. Pieteikšanās amatam izsludināta līdz 12.augustam.

Pašvaldības piedāvātā atlīdzība - 1550 eiro bruto.

Jau vēstīts, ka februāra beigās no amata atbrīvots "Sadzīves pakalpojumu kombināta" valdes loceklis Andrejs Jeršovs. Uz laiku par pakalpojumu sniedzēja vadītāju iecelts Māris Voitāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)