Banner 980x90

Konkursa par raidījumu veidošanu Latgales reģionālajās un vietējās televīzijas programmās uzvarēja "Dautkom TV"

Rīga, 3.aug., LETA. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā par raidījumu veidošanu latviešu valodā 2018.gadā Latgales reģionālajās un vietējās televīzijās uzvarēja kabeļtelevīzijas operators "Dautkom TV", liecina NEPLP mājaslapā publiskotā informācija.

"Dautkom TV" kā konkursa vienīgais pretendents ieguva tiesības veidot piecus raidījumus par kopējo finansējumu 8154 eiro.

Kā ziņots, konkursā "Par raidījumu veidošanu latviešu valodā 2018.gadā Latgales reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida televīzijas programmas" NEPLP saņēma vienu pieteikumu - no "Dautkom TV".

Tāpat vēstīts, ka konkursa mērķis ir īstenot sabiedrības saliedēšanu, nacionālās identitātes un valsts valodas pozīcijas nostiprināšanas pasākumus, lai stiprinātu Latvijas identitātes un piederības sajūtu, iesaistot Latgales reģiona pārstāvjus kā mediju satura veidotājus un izplatītājus.

NEPLP nolikumā norādīts, ka konkursa finansējums ir 8154 eiro. Konkursa finansējums ir daļa no padomei piešķirtajiem 71 144 eiro, kas ir paredzēti sabiedrības saliedēšanas nacionālās identitātes un valsts valodas pozīcijas nostiprināšanas pasākumu īstenošanai 2018.gadā sabiedriskā pasūtījumā reģionālajiem un vietējiem elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem un producentu grupām Latgales reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)