Banner 980x90

Kādi aizdevumi pieejami "Credit24"?

Foto: Credit24.com
Foto: Credit24.com
Neplānotās situācijās, kad steidzami nepieciešami papildu naudas līdzekļi, taču līdz algas dienai vēl dažas dienas, noderīgs var būt ātrais kredīts, ko salīdzinoši ātri un vienkārši var noformēt internetā. 

Pateicoties plašajam piedāvājumu klāstam, ātrie kredīti piemēroti dažādos gadījumos – gan tad, kad papildus naudas līdzekļi vajadzīgi uz neilgu laika posmu, gan arī tad, ja plānots veikt lielāku pirkumu vai īstenot citus vērienīgākus plānus, piemēram, dibināt savu uzņēmumu.
Neatkarīgi no izvēlētā aizdevuma apjoma un atmaksas termiņa, ātrie kredīti pieejami bez došanās uz kredītiestādi un dažādu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas – viss, kas nepieciešams, ir izvēlēties piemērotāko variantu un aizpildīt pieteikumu tiešsaistē. 

"Credit24" aizdevumi dažādām iecerēm
Ja aktuāls aizdevums, meklējot piemērotāko risinājumu, vērts ieskatīties "Credit24" piedāvājumā. Domājot par kredītņēmēju vajadzībām, aizdevējs piedāvā divus finanšu pakalpojumu veidus – aizdevumu un kredītlīniju. Līdz ar to katrs kredītņēmējs var izvēlēties savai situācijai atbilstošāko risinājumu. Kādi aizdevumi pieejami "Credit24"?

Naudas aizdevums
"Credit24" aizdevums ļauj aizņemties līdz 3000 eiro uz termiņu līdz 36 mēnešiem. Būtiskākās tā priekšrocības:
• aizdevumam ir individuāli noteikta procentu likme;
• tas tiek izsniegts bez noformēšanas maksas;
• aizdevumam ir skaidri saprotami līguma nosacījumi;
• pastāv iespēja saņemt bezmaksas atgādinājumu par aizdevuma maksājuma datuma tuvošanos.

Klientu ērtībām aizdevumu iespējams noformēt ne tikai internetā, bet arī "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos, kā arī lielākajās Latvijas Pasta nodaļās. 

Kredītlīnija
Kredītlīnija ir aizdevums, kas sniedz iespēju aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros. Kredītlimits var būt no 150 līdz 3000 eiro, un visu summu iespējams izņemt uzreiz vai arī pa daļām. Svarīgākās kredītlīnijas priekšrocības:
• kredītlīnija sniedz iespēju aizņemties atkārtoti pat tad, kad iepriekšējā izmantotā summa vēl nav pilnībā atmaksāta;
• tai ir elastīgs atmaksas termiņš – atmaksā to 36 mēnešu laikā vai arī ātrāk, ja vēlies;
• maksājumus jāveic tikai par to summu, ko esi iztērējis. Tātad, ja kredītlīnija ir noformēta, bet netiek izmantota, nav jāveic procentu maksājumi.

Kredītlīniju vari noformēt internetā un papildus summai vari pieteikties gan savā lietotāja profilā, gan piezvanot uz tālruni 8824 vai izmantojot "Credit24" mobilo aplikāciju. 

Aizņemšanās nosacījumi
Pirms aizdevuma noformēšanas iepazīsties ar visiem līguma nosacījumiem un pārliecinies, ka atbilsti kredītdevēja noteiktajām prasībām:
• esi vecumā no 18 līdz 70 gadiem;
• Tev ir regulāri ienākumi;
• Tava kredītvēsture ir pozitīva.

Lai arī aizdevums var būt noderīgs risinājums, svarīgi paturēt prātā atbildīgas aizņemšanās pamatnoteikumus un kredītu noformēt tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)