Banner 980x90

Kā LED spuldzes palīdz samazināt elektrības rēķinu?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikviens gribētu, lai elektrības rēķini būtu mazāki. To var izdarīt, samazinot elektrības patēriņu, taču tas neizbēgami varētu pasliktināt dzīves līmeni un liktu mainīt ikdienas ieradumus. Mūsdienās par elektrību var maksāt mazāk, izmantojot tikpat daudz elektrības pakalpojumus, cik parasti. Elektroenerģijas patēriņa samazināšana rodas nevis tāpēc, ka Jūs neieslēdzat gaismu, tā iemesls ir ieslēgtas LED spuldzes. Kā tas ir iespējams? LED tehnoloģija jau labu laiku tiek lietota publisko telpu un ielu apgaismošanā, un arvien vairāk cilvēku aprīko savus mājokļus ar modernām un dabai draudzīgām spuldzēm, jo tās ievērojami samazina rēķinus.

Trīs unikālas LED spuldzes īpašības
Kvēlspuldzē gaismas avots ir degošais volframa diegs. Diemžēl, tas ne tikai apgaismo, bet arī uzkarsē atmosfēru, un ikviens zina, ka ieslēgtai kvēlspuldzei labāk nepieskarties. Lielākā enerģijas daļa aizplūst atmosfērā, tāpēc kvēlspuldze nav ne ekonomisks, ne ekoloģisks apgaismošanas veids. LED tehnoloģija ir solis uz gudrāku un patīkamāku telpu apgaismošanu, jo
- spuldzēs tiek izmantoti pusvadītāji jeb diodes, kas nevis deg, bet izstaro gaismu. Diodes rada patīkamu, vienmērīgu un acīm nekaitīgu apgaismojumu;
- elektroenerģijas patēriņš samazinās līdz pat 40 % un apkārtējā vide necieš no uzkaršanas;
- telpas tiek labāk apgaismotas, jo gaismas diožu spuldzes ir jaudīgākas nekā kvēlspuldzes. Uz LED spuldžu iepakojumā ir norādīts konkrētās spuldzes jaudas lm salīdzinājums ar kvēlspuldzes W.

Nomainot spuldzes visā mājoklī, var panākt būtisku elektrības rēķina samazināšanos, turklāt jaunas spuldzes būs jāmaina daudz retāk. Viena LED spuldze ir ekvivalenta vidēji 10–20 kvēlspuldzēm, ar nosacījumu, ka spuldzes degšanas laiks ir vienāds.

Drošas LED spuldzes internetā
Interneta veikalā 1a.lv var iegādāties dažādas mājas preces, tostarp arī gaismas diožu spuldzes. Preču klāstā ir "Osram", "Esperanza", "Acme" un citu zīmolu produkcija. Atlasīt Jums piemērotākās spuldzes var ar meklēšanas filtru palīdzību. Pievērsiet uzmanību
- elektrības spriegumam, kas var būt 230 V, 220 V un 12 V;
- elektroenerģijas patēriņa klasei no A līdz G;
- gaismas plūsmas jaudai, ko apzīmē ar lm;
- ligzdas tipam ar dažādiem apzīmējumiem vītnei un spraudņiem.

Pasūtītās LED spuldzes var bez maksas saņemt veikala birojā Rīgā vai pasūtīt piegādi Jums ērtā adresē. 1a.lv piedāvā norēķināties par pasūtījumu gan skaidrā naudā, gan ar pārskaitījumu. 

LED spuldzes ir efektīvs un maciņam draudzīgs telpu apgaismošanas veids. Ienāciet 1a.lv un pasūtiet nepieciešamo spuldžu skaitu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)