Banner 980x90

Jūlija sākumā Daugavpilī norisināsies ielu sporta festivāls "Ghetto Games Daugavpilī"

Rīga, 20.jūn., LETA. 6.jūlijā Daugavpilī norisināsies starptautiskais ielu sporta festivāls "Ghetto Games Daugavpilī", kuru rīko Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību "Streetbasket", aģentūru LETA informēja pasākuma rikotāji.

Vienības laukumā no plkst.11 sāksies reģistrācija "Ghetto Basket" turnīriem dažādās vecuma grupās. No plkst.11 sacensībām varēs reģistrēties arī "Ghetto Football" turnīra komandas.

No plkst.12 varēs pārbaudīt savu izturību Spēka trases pārbaudījumos - pietupšanās, pievilkšanās, lēcienu, līdzteku, vingrošanas kastes un "planka" disciplīnās. Plkst.13.30 tiks sākta dalībnieku reģistrācija futbola pannas sacensībām 1:1, savukārt no plkst.14 būs iespēja uzzināt sava sitiena ātrumu un izmēģināt veiksmi soda metienu sacensībās.

No plkst.15 līdz 17 atklāt savas dejotprasmes varēs "Ghetto Dance" meistarklasēs labāko dejotāju Rusjas un Peppkas vadībā, iepazīstot vairāakus deju stilus.

Paši mazākie līdzjutēji varēs izmēģināt piepūšamās atrakcijas, tāpat paralēli darbosies futbola šautriņu, futbola biljarda un galda futbola atrakcijas.

Šis ir viens no vērienīgākajiem pasākumiem projektā "Riska grupas jauniešu sociālā integrācija, balstoties uz sporta aktivitātēm". Kopējās projekta izmaksas ir 750 974 eiro. Projekta līdzfinansējums no Eiropas Reģionālās attīstības fonda ir 638 328 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)