Banner 980x90

Janīna Kursīte atjauno novada domes deputāta pilnvaras

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Gadu nostrādājusi 12.Saeimā, Janīna Kursīte ("Latgales partija") atjaunosi Daugavpils novada domes deputāta pilnvaras, pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv pavēstīja Elza Timšāne, Daugavpils novada domes Informācijas un sabiedrisko attiecību daļas sabiedrisko attiecību speciāliste.

J.Kursīte beigusi pildīt Saeimas deputāta pienākumus sakarā ar to, ka deputāta mandātu atjaunojis līdzšinējais Satiksmes ministrs Anrijs Matīss, kurš bija nolicis mandātu uz ministra amata pildīšanas laiku.

Ceturtdien, 26.novembra Daugavpils novada domes sēdē J.Kursīte tika sveikta ar atgriešanos. Deputāte norādīja, ka nolēma atgriezties dzimtajā novadā, jo jūt atbildību pret vēlētājiem, kuri par viņu balsojuši pašvaldību vēlēšanās. "Gada laikā ir uzkrāta būtiska pieredze, kas sniedz plašāku redzējumu ne tikai uz novadu, bet uz visas Latgales reģiona problēmām. Pieaudzis arī noderīgu kontaktu loks un partijas atbalsts, kas, es ceru, ļaus man palīdzēt piesaistīt jaunas investīcijas novada turpmākai attīstībai, " tā J.Kursīte.

J.Kursīte turpmāk būs Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētāja, kā arī Finanšu komitejas locekle.

Atgādinām, ka līdz šim J.Kursītes vietu deputātu sastāvā no "Latgales partijas" ieņēma Ingrīda Avdejeva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)