Banner 980x90

Izsludināta pieteikšanās konkursam "Daugavpils tūrisma balva 2017"

Daugavpils, 15.marts, LETA. Daugavpils tūrisma attīstības un informācijas aģentūra izsludinājusi pieteikšanos konkursam "Daugavpils tūrisma balva 2017", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Konkursa pretendentu vērtēšana paredzēta piecās nominācijās: "Jaunais tūrisma objekts 2017", "Jaunā tūristu mītne 2017", "Jaunais ēdināšanas uzņēmums 2017" , "Tūristu gids 2017" un "Gada pasākums 2017". Nominācijā "Tūristu gids 2017" ir iespēja pieteikt sertificētos Daugavpils tūristu gidus, kuri strādā Daugavpils pilsētas teritorijā.

Pirmo reizi konkursā iekļauta nominācija "Gada pasākums 2017", kurā tiks vērtēti kultūras un citi pasākumi, kas 2017.gadā tika rīkoti Daugavpilī, izcēlās ar augstu organizatorisko un māksliniecisko līmeni, veicināja Daugavpils atpazīstamību un sekmēja kultūras tūrisma attīstību.

Pretendenti konkursam jāpiesaka līdz 3.aprīim. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Daugavpils tūrisma vietnē "www.visitdaugavpils.lv".

Konkursa mērķis ir izvērtēt jauno tūrisma objektu un tūrisma pakalpojumu sniedzēju darbību Daugavpilī un apbalvot labākos.

Konkursa uzvarētāju sumināšana paredzēta Daugavpils tūrisma sezonas atklāšanas pasākumā, kas 27.aprīlī norisināsies Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)