Banner 980x90

Izšaus mežacūkas, gaidāmi siltuma rekordi, "Limbažu siers" attīstās 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 5.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Valsts prezidenta kundze: Prezidentam ir vairāk emocionāli, nevis fiziski grūti

Prezidents vēlas, lai atveseļošanās notiek ātrāk, lai varētu skriet un darīt - līdz ar to drīzāk emocionāli ir grūtāk, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone.

Foto: Toms Kalniņš/ Valsts prezidenta preses dienestsFoto: Toms Kalniņš/ Valsts prezidenta preses dienests

Viļumam bažas par ekonomisko apstākļu ietekmi uz Latgales iedzīvotāju lojalitāti

Ekonomiskajiem apstākļiem, kādos Latgalē dzīvo cilvēki, varētu būt ietekme uz iedzīvotāju lojalitāti, paziņojumā presē netieši norāda Saeimas deputāts Juris Viļums (LRA). Parlamentārieša paziņojums saistīts ar BBC veidoto filmu "World War Three: Inside The War Room", kurā attēlots Krievijas iebrukums Latvijā, taču viņš tēmu paplašinājis saistībā ar situāciju Latgalē kopumā.

Foto: Saeimas kancelejaFoto: Saeimas kanceleja

Mežacūku izšaušanai plāno piešķirt 1,2 miljonus

Jau tuvākajā laikā Eiropas Komisija (EK) gatavojas akceptēt 1,2 miljonu eiro piešķīrumu Latvijai, kas tiks novirzīts 100 eiro prēmiju izmaksai par katru nomedīto sievieškārtas mežacūku Āfrikas cūku mēra (ĀCM) apkarošanas programmā, aģentūrai LETA apliecināja Zemkopības ministrijas pārstāvji.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aizturēts vīrietis, kurš ar bērnunama meitenēm veicis seksuāla rakstura darbības

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija šī gada janvārī aizturējusi 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par divu mazgadīgu un divu nepilngadīgu meiteņu pavešanu netiklībā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Izsolīs Mālpils piensaimniecību "Bērzi"

Piektdien, 5.februārī, plānota Mālpils novada zemnieku saimniecības "Bērzi" kustamās un nekustamās mantas izsole, liecina sludinājums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jelgavā uzstādīta moderna virszemes ūdens monitoringa stacija

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) ir noslēdzis projektu par jaunas pieejas monitoringa sistēmu, desmit apdzīvotās vietās izvietojot modernas virszemes ūdens monitoringa stacijas, aģentūru LETA informēja centra pārstāve Sanita Pelēķe.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Latvijā top jauna spēlfilma, tās uzņemšana notiks arī Ogrē

Filmu studijas "TASSE FILM" producentes – Aija Bērziņa un Alise Ģelze, kā arī spēlfilmas "Mammu, es tevi mīlu" radošā komanda 2014.gadā uzsāka darbu pie režisora Jāņa Norda jaunās pilnmetrāžas spēlfilmas ar nosaukumu "Ar putām uz lūpām".

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Nākamnedēļ Latvijā gaidāmi jauni siltuma rekordi

Nākamnedēļ Latvijā valdīs meteoroloģiskajam pavasarim raksturīgi laika apstākļi, un tiek prognozēts, ka atsevišķās dienās var tikt fiksēti jauni siltuma rekordi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Daugavpils novadā policija izņem 800 tūkstošus nelegālo cigarešu

3.februārī, realizējot operatīvo informāciju, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonas Daugavpils novada Lauceses pagastā apturēja transportlīdzekli "Renault Master", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

"Limbažu siers" ražošanas attīstībā investē 153 819 eiro

Piena pārstrādes uzņēmums AS "Limbažu siers" modernizē ražošanu, iegādājoties iekārtas siera ražošanai un sūkalu pārstādei par kopumā 153 819 eiro, liecina ieraksts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

"Latvijas Gāze" brīdina "KVV Liepājas metalurgu" par gāzes padeves pārtraukšanu

AS "Latvijas Gāze" (LG) ir brīdinājusi AS "KVV Liepājas metalurgs" par dabasgāzes padeves pārtraukšanu, jo metalurģijas uzņēmums ir secīgi nokavējis jau vairākus maksājumu termiņus, aģentūru LETA informēja LG.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)