Banner 980x90

Interesantas dāvanas jubilāra priekam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ielūgums doties ciemos uz vārda dienas ballīti vai dzimšanas dienu nereti sagādā galvassāpes, jo nav vienkārši atrast dāvanu jubilāram. Par laimi ideālās dāvanas meklējumos mūsdienās vairs nav jādodas pa neskaitāmiem veikaliem. Pietiks ar to, ka sameklēsi internetveikalu, kur vienuviet atrodams plašs piedāvājums iegādāties interesantas dāvanas katrai gaumei.

Kas nosaka dāvanas izvēli?
Mums katram gribas iepriecināt savus mīļos ar izsmalcinātām un labām dāvanām, taču ne vienmēr finansiālās iespējas to ļauj izdarīt, tādēļ ir jābūt kādai alternatīvai. Saņemot interesantas dāvanas, jubilārs ne vien būs aizmirsis par izsapņoto dārgo dāvanu, bet būs patīkami pārsteigts par Tavu izdomu un spēju atrast tieši viņam piemērotāko dāvanu. Pazīstot gaviļnieku, Tu noteikti zināsi, kas tik tiešām viņu varētu pārsteigt no sirds.

Dāvanai, kas iepriecinās jubilāru, ir jābūt
- interesantai un neparastai;
- ne tikai skaistai, bet arī noderīgai priekš veselības vai lietojamai saimniecībā;
- piemērotai dāvanas saņēmēja interesēm;
- tādai, kas rada pārsteiguma momentu.

Simtiem lielisku piedāvājumu
DāvanuServiss.lv ir internetveikals, kur var iegādāties oriģinālas un interesantas dāvanas – tādas dāvanas kā nekur citur. Tā klienti jau paguvuši novērtēt interneta veikala dāvanu plašo piedāvājumu. Viņi priecājas, ka tur atrodamas interesantas dāvanas gan bērniem, gan pusaudžiem, pieaugušajiem un pat omītēm un opīšiem.

Tuvojas Valentīna diena, tādēļ parūpējies par to, lai pārsteigtu savu otro pusīti. Tu vari izvēlēties kādu romantisku dāvanu, par kuru būsiet priecīgi abi. Varianti lieliskai laika pavadīšanai ir dažādi, piemēram, divatā var baudīt romantiskas vakariņas kādā izsmalcinātā restorānā vai doties izbraucienā ar zirgu.

Populārākās un interesantās dāvanas internetveikalā:
- skaistumkopšanas pakalpojumi (SPA);
- izbraucieni ar kartingiem, ar izsmalcinātām automašīnām un citiem braucamajiem;
- dāvanas mierīgā gaisotnē – kino apmeklējums, atpūta laukos brīvā dabā vai tamlīdzīgi.
  
Kā iegādāties dāvanas interneta veikalā?
Davanuserviss.lv ir parūpējies par to, lai interesantas dāvanas ir pieejamas īsā laika sprīdī pēc pasūtījuma veikšanas. Šajā interneta veikalā var iegādāties dāvanu kartes dažādos variantus – pirkt tirdzniecības centros, piemēram, "Rīga Plaza", "Galleria Rīga" vai "Spice", taču daudz ērtāk to var izdarīt interneta veikalā Davanuserviss.lv, kur attiecīgi, veicot pasūtījumu, dāvanu karte Tev tiks nosūtīta elektroniski, un Tu pats to varēsi izdrukāt mājās.

Pārsteidz jubilāru un pasūti tieši viņam piemērotu dāvanu jau tagad! Atceries, ka interesantas dāvanas ir katram pa kabatai, tikai atliek izraudzīties īsto!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)