Banner 980x90

Ilūkstes novadā par 185 267 eiro rekonstruēta Pašulienes ciema katlumāja

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Īstenojot Eiropas Savienības Kohēzijas fonda atbalstīto centralizētās siltumapgādes sistēmas attīstības projektu, Ilūkstes novadā rekonstruēta Pašulienes ciema katlumāja, aģentūru LETA informēja Ilūkstes novada pašvaldībā.

Pašulienes katlumājas rekonstrukcijas gaitā uzstādīta jauna katla iekārta ar nominālo jaudu 750 kW. Katlumājas darbība ir pilnībā automatizēta, un katla iekārtai ir uzstādīta degšanas kvalitātes kontrole. Siltumenerģijas patēriņa uzskaitei uzstādīts siltuma skaitītājs.

Projekta "Pašulienes ciema centralizētās siltumapgādes sistēmas attīstība: katlumāja" kopējās izmaksas - 185 267 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)