Banner 980x90

"Hesburger" restorāna izveidē Daugavpilī investēs aptuveni 500 000 eiro

Rīga, 28.febr., LETA. Jauna Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes "Hesburger" restorāna izveidē Daugavpilī investēs aptuveni 500 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Jaunais restorāns būs jau trešais "Hesburger" restorāns Daugavpilī.

"Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela norādīja, ka uzņēmums šā gada sākumā Daugavpilī iegādājās ēku, kur drīzumā plānots sākt darbu pie projekta attīstības. "Pieprasījums pēc ātrās ēdināšanas restorāniem Daugavpilī pieaug, un likumsakarīgi mēs vēlamies būt tur, kur ir mūsu klienti. Izvērtējot biznesa iespējas un mūsu attīstības mērķus, sapratām, ka šī ir lieliska iespēja paplašināt savu tīklu šajā reģionā," sacīja Salmela.

Kā ziņots, Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes "Hesburger" biznesa attīstībā Latvijā šogad paredzēts investēt 5,5 miljonus eiro.

Savukārt Lietuvā "Hesburger" attīstībā šogad plānots ieguldīt apmēram četrus miljonus eiro, bet Igaunijā - divus miljonus eiro. Tādējādi kopumā Baltijas valstīs 2018.gadā "Hesburger" attīstībā paredzējis investēt 11,5 miljonus eiro.

Salmela iepriekš norādīja, ka Latvijā plānotās investīcijas paredzētas piecu jaunu restorānu izveidē, kā arī Siguldas restorāna rekonstrukcijā, kuru plānots noslēgt šogad aprīlī. Savukārt jauno restorānu Daugavpilī paredzēts atvērt vasarā.

Vienlaikus Lietuvā šogad paredzēts attīstīt trīs līdz četrus jaunus restorānus, bet Igaunijā - divus restorānus, sacīja "Hesburger" attīstības direktore.

Jau ziņots, ka Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes "Hesburger" pārdošanas apmēri pērn Baltijā sasniedza 67,88 miljonus eiro, tostarp Latvijā pārdošanas apmēri pieauga par 13,3%, sasniedzot 22,47 miljonus eiro, Lietuvā - par 30,1%, sasniedzot 23,43 miljonus eiro, bet Igaunijā - par 8,3%, sasniedzot 21,98 miljonus eiro.

Ar zīmolu "Hesburger" darbojas 457 struktūrvienību deviņās valstīs, un uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700. Baltijas valstīs ir 139 "Hesburger" restorāni un tiek nodarbināti vairāk nekā 1700 darbinieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)