Banner 980x90

Girss atstājis Latviju un pārcēlies uz Krieviju

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Organizācijas "Russkaja zarja" līderis Illarions Girss atstājis Latviju un pārcēlies uz Krieviju, aģentūrai LETA pastāstīja Girss.

Girss šīs nedēļas sākumā jau pārvācies uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu. Sociālajā tīkla "Facebook" viņš rakstījis, ka Latvijā viņš godprātīgi esot izdarījis visu, ko varējis, un vairs viņa Latvijā nav.

"Mana vieta tagad ir manis mīlētajā Krievijā," rakstīja Girss.

Girss aģentūrai LETA norādīja, ka, atstājot Latviju, viņš saskāries ar īslaicīgu minstināšanos uz Latvijas robežas, tomēr pēc dažām minūtēm Girss varējis turpināt ceļu.

Girss skaidroja, ka viņa aizbraukšana no Latvijas nenozīmē viņa atteikšanos no viņa uzskatiem attiecībā uz krievu un latviešu problemātiku. Girss iespēju robežās turpinās atbalstīt noteiktas tiesībsargājošās iniciatīvas.

Jautāts, vai viņš plāno mainīt arī pilsonību, Girss sacīja, ka "šis jautājums paliek atvērts".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)