Banner 980x90

Ģimenes ar bērniem tiek aicinātas piedalīties Daugavpils svētku gājienā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Daugavpils pilsētas iedzīvotāji, kuru ģimenēs 2015. un 2016.gadā dzimuši bērniņi tiek aicināti 4.jūnijā piedalīties pilsētas svētku gājienā, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja pašvaldībā.

Daugavpils pilsētas dome apsveic ar ģimenes pieaugumu un 4.jūnijā aicina kopā ar visām savām atvasītēm piedalīties Pilsētas svētku gājienā!

Pulcēšanās stacijas laukumā (pie Rīgas ielas) no plkst.12.30-12.50 ar izpušķotiem bērnu ratiņiem, lai dotos jauno pilsētnieku  un ģimeņu gājienā līdz Vienības laukumam, kur dalībniekus sveiks Daugavpils pilsētas domes vadība.

Pieteikties, lūdzu, dzimt@daugavpils.lv vai pa tālruni  65476777

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)