Banner 980x90

Elksniņš nepieļauj iespēju "Saskaņai" neuzvarēt vēlēšanās Daugavpilī

Rīga, 12.apr., LETA. Partija "Saskaņa" uzvarēja 2013.gada Daugavpils domes vēlēšanās un uzvarēs arī 2017.gadā, mēs gan dibināsim koalīciju domē, gan uzņemsimies tās vadību, intervijā Latvijas Radio pauda partijas "Saskaņa" Daugavpils mēra kandidāts, Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš.

Tā viņš atbildēja uz jautājumu, vai vēlētāji var rēķināties, ka arī tad, ja "Saskaņa" paliks opozīcijā, Elksniņš nāks strādāt uz Daugavpili.

Viņš klāstīja, ka "Saskaņa" redz daudz iespēju uzlabot situāciju pašvaldībā, kā problēmas minot pieaugošo bezdarba līmeni, iepirkumu īstenošanas kārtību un citus jautājumus. Partija arī redz iespējas īstenot veiksmīgu sadarbību gan ar Rīgas, gan Rēzeknes pašvaldībām.

"Jāstrādā godīgi, tad nebūtu problēmu, kas izveidojušās," komentēja Elksniņš.

Viņš arī informēja, ka Rīgā gaidāmas Daugavpils priekšsēdētāja amata kandidātu debates.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)