Banner 980x90

Elektroapgāde atjaunota lielākajai daļai iedzīvotāju Daugavpilī

Rīga, 2.aug., LETA. Šo pēcpusdien elektroapgāde atjaunota lielākajai daļai AS "Sadales tīkls" klientu Daugavpilī, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Elektroapgādes traucējumi ir vēl deviņiem klientiem un gan "Sadales tīkla", gan AS "Augstsprieguma tīkls" operatīvais personāls turpina darbu, lai elektroapgādi atjaunotu visiem klientiem pēc iespējas ātrāk.

LETA jau ziņoja, ka ceturtdien plkst.13.18 reģistrēts tehnoloģisks traucējums augstsprieguma 110 kilovoltu elektrotīklā Daugavpilī, ietekmējot elektroapgādi vairākiem tūkstošiem klientu Daugavpils pilsētā. Elektroapgādes traucējumus izraisīja trūcis 110 kilovoltu gaisvadu elektrolīnijas vads.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)