Banner 980x90

Eigims vēl neatklāj, vai uz izpilddirektora amatu Daugavpils pašvaldība rīkos konkursu

Rīga, 9.okt., LETA. Daugavpils pašvaldības izpilddirektorei Ingai Goldbergai kļūstot par 13.Saeimas deputāti, viņas amats kļūs vakants, taču šodien notiekošajā preses konferencē Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") neatklāja, vai uz amatu tiks rīkots konkurss.

Atbildot uz kāda žurnālista krieviski uzdoto jautājumu, vai uz amatu tiks izsludināts konkurss vai arī jau zināma kāda persona, kas strādās Goldbergas vietā, Eigims krievu valodā skaidroja, ka pašlaik ir pāragri runāt par to, kā notiks jaunā izpilddirektora meklēšana, jo Goldberga vēl turpina darbu, un nav zināms, kad darbu sāks jaunā sasaukuma parlaments.

"Kas būs pēc viņas, to mēs izlemsim pēc tam, kad viņa aizņems savu vietu Saeimā," pauda Daugavpils mērs, kura paustais netika tulkots latviski.

Tāpat Eigims pauda cerību, ka Goldberga, strādājot parlamentā, neaizmirsīs dzimto pilsētu.

Goldberga Saeimā ievēlēta no "Saskaņas" Vidzemes vēlēšanu apgabalā.

Saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņai" parlamentā varētu būt 23 vietas, politiskajai partijai "KPV LV" un Jaunā konservatīvajai partijai - katrai 16 vietas, "Attīstībai/Par!" un nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - katrai 13 vietas, ZZS - 11 vietas, bet "Jaunajai Vienotībai" - astoņas vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)