Banner 980x90

Eigims paziņo par LZS pamešanu, lai gan no partijas viņš esot izslēgts jau pirms dažiem gadiem

Rīga, 23.jūl., LETA. Bijušais Daugavpils mērs Rihards Eigims, kurš pilsētas domē ievēlēts no "Mūsu partijas" saraksta, paziņojis par izstāšanos no Latvijas Zemnieku savienības (LZS), taču vietējā nodaļā apgalvo, ka viņš no politiskā spēka izslēgts jau pirms vairākiem gadiem.

Iesniegums par politiskā spēka pamešanu politiķis esot uzrakstījis pirmdien un šāds lēmums esot briedis jau sen, savā "Facebook" kontā paziņoja Eigims.

"Galvenais iemesls ir notiekošais partijas Daugavpils nodaļā," savu lēmumu argumentēja Eigims, apgalvojot, ka, nodaļu vadot Inārai Ostrovskai, partija ir zaudējusi savas pozīcijas un sasniegusi sliktus rezultātus kā pašvaldības, tā Saeimas vēlēšanās.

Par "pēdējo pilienu" Eigims sauc nesen pašvaldības AS "Daugavpils satiksme" valdes locekļa amatā atjaunotā Sergeja Blagoveščenska uzņemšanu partijas biedru rindās.

Vienlaikus viņš izsaka pateicību ilggadējam LZS vadītājam Augustam Brigmanim un Jānim Dūklavam. Sadarbībā ar viņiem esot izdevies "realizēt daudz svarīgu projektu Latgalei, Daugavpilij un Daugavpils novadam". Eigims esot gatavs turpināt sadarbību, taču tikai kā neatkarīgs politiķis.

Savukārt Ostrovska aģentūrai LETA klāstīja, ka Eigims nav bijis nodaļas biedrs, turklāt arī no partijas izslēgts pirms vairākiem gadiem. Izslēgšanas iemeslus viņa komentēt nemācēja, skaidrojot, ka tie zināmi partijas vadībai.

"Tādiem kā Eigims nav vietas politikā," uzskata Ostrovska, domes deputātam veltot neglaimojošus vārdus un skaidrojot, ka jau pirms pēdējām pašvaldību vēlēšanām LZS Daugavpils nodaļa ar politiķi nav vēlējusies sadarboties.

Ostrovska uzskata, ka paziņojums par izstāšanos no LZS tapis atpazīstamības veidošanai, jo politiķis zaudējot savas pozīcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)