Banner 980x90

Eigims atbrīvots no īslaicīgās aizturēšanas izolatora

Rīga, 20.dec., LETA. Bijušais Daugavpils mērs Rihards Eigims ("Mūsu partija") šodien atbrīvots no Valsts policijas (VP) īslaicīgās aizturēšanas izolatora, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Aģentūrai LETA līdz šim nav izdevies sazināties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB), lai noskaidrotu, vai un kādi drošības līdzekļi Eigimam tikuši piemēroti.

Jau ziņots, ka KNAB otrdien lietā par 10 000 eiro kukuļa pieprasīšanu aizturēja bijušo Daugavpils mēru Eigimu. KNAB informēja, ka septembrī tas sācis kriminālprocesu par to, ka Daugavpils domes amatpersona pieprasījusi kukuli 10 000 eiro apmērā no fiziskas personas saistībā ar Daugavpils domes veiktajām iepirkumu procedūrām būvniecības jomā. Patlaban aizturētas divas personas un birojs šajā lietā otrdien veica procesuālās darbības Daugavpils domē.

KNAB sāktais kriminālprocess saistīts ar četrus miljonus eiro vērtiem divu izglītības iestāžu pārbūves iepirkumiem, kuros par uzvarētāju atzīta SIA "Modus būve".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)