Banner 980x90

Dzīvokļa remonts savām rokām – vai jau zini, kas Tev būs nepieciešams?

Foto: Xnet.lv
Foto: Xnet.lv
Pat nelielas pārmaiņas mājoklī spēj būtiski izmainīt atmosfēru iekštelpās. Lai atjaunotu dzīvokli, pietiek pārbīdīt mēbeles, nomainīt tapetes un iegādāties pāris jaunu interjera aksesuāru. Taču kādreiz ikviena cilvēka dzīvē pienāk brīdis, kad viņš sāk aizdomāties par nopietnu remontu. Ļoti bieži dzīvokļa remonts tiek veikts pašrocīgi, lai ietaupītu naudu un veiktu darbus sev ērtā laikā. Šis risinājums ir parocīgs, ja vien Tev pie rokas ir atbilstoši instrumenti un ir sastādīts darbu plāns. Lasi tālāk un uzzini, kādi instrumentu zīmoli ir visdrošākie un kā izvēlēties labākās mēbeles!

Instrumenti dzīvokļa remontam
Plānojot remontu, nepieciešams sagatavot ne tikai tapetes, krāsas un citus apdares materiālus, bet arī remonta rīkus. Elektriskie vai pārnēsājamie instrumenti ir noderīgi ikvienā mājsaimniecībā, turklāt tādi instrumenti kā urbis vai elektriskais zāģis tiek aktīvi izmantoti arī nelielos ikdienas darbos. Ir vērts investēt labu instrumentu iegādē, jo kvalitatīva tehnika ļauj paveikt uzdevumus ātri un kvalitatīvi. Iespējams, Tev jau ir savi iecienītie instrumentu zīmoli, taču papildu informācija nekad nav lieka. Tālāk varēsi uzzināt, kāpēc "Makita" un "Bosch" instrumenti ir vieni no labākajiem dzīvokļa remontam!

"Makita" – ar laiku pārbaudīti instrumenti
"Makita" instrumenti ir noderīgi ikvienam saimniekam, kurš ieplānojis mājokļa remontu vai pārbūvi. "Makita" ir japāņu uzņēmums, kas savu darbību uzsāka 1915. gadā, un ir viens no lielākajiem instrumentu ražotājiem visā pasaulē. "Makita" priekšrocības ir šādas:
 ilga pieredze. Uzņēmums ir radījis pirmo elektrisko griezēju un pirmo ar baterijām darbināmo urbjmašīnu un turpina radīt un pilnveidot instrumentus;
augsta kvalitāte. "Makita" uzņēmumam ir 8 rūpnīcas, no kurām 2 atrodas Eiropā: Vācijā un Lielbritānijā. Ražošanas kontrole un tehnoloģiju pilnveidošana nodrošina lielisku instrumentu kvalitāti un drošu izmantošanu mājas apstākļos;
plašs produktu klāsts. Elektriskie instrumenti un instrumenti ar akumulatoru, kokapstrādes darba galdi un mērinstrumenti – viss, kas var būt nepieciešams mājokļa remonta laikā, ir "Makita" sortimentā.

"Makita" instrumenti kalpo ilgi un spēj tikt galā ar vairumu remonta situāciju. Urbšana, skrūvēšana, metāla, koka un citu materiālu apstrāde – viss notiek ātri un efektīvi.

"Bosch" – efektīvi instrumenti ikvienai situācijai
"Bosch" ir vācu uzņēmums, kas savu darbību uzsāka vēl 19. gadsimtā. "Bosch" ir vadošais sadzīves tehnikas un instrumentu ražotājs, kam ir vairāki tūkstoši patentu uz jaunākajām izstrādēm. "Bosch" instrumenti var tikt izmantoti gan dzīvokļa remonta laikā, gan pārbūvējot māju un labiekārtojot dārzu. Preču piedāvājumā ir:
• elektriskie urbji un zāģi, koka griezēji un slīpmašīnas;
• krāsu pulverizatori, kompresori un augstspiediena tīrītāji;
• zāles pļāvēji, dzīvžoga šķēres un zāģi dārza darbiem.

"Bosch" tehniskos risinājumus izvēlas gan mājas meistari, gan profesionāli celtnieki un telpu apsaimniekotāji. Ar "Bosch" instrumentiem visus remontdarbus varēsi paveikt ātri un droši.

Gan "Bosch", gan "Makita" instrumenti ir pieejami būvdarbu veikalos visā Latvijas teritorijā, kā arī tiešsaistē dažādos interneta veikalos. Instrumenti ar ražotāja garantiju kalpos ilgi un būs labs ieguldījums dzīvokļa remontā.

Mēbeles internetā – vai tas tiešām ir tik ērti?
Cits dzīvokļa remonta posms ir jaunu mēbeļu iegāde. Ja esi no tiem cilvēkiem, kuri ar nepacietību gaida, kad varēs tikko izremontētajā dzīvoklī, lai veidotu jaunu interjeru, šī informācija būs Tev noderīga! Iekštelpu labiekārtošana ir laikietilpīgs process, taču to iespējams optimizēt. Piemēram, mēbeļu pasūtīšana internetā ietaupa pircējiem vairākas stundas, bet dažkārt – pat vairākas dienas. Lūk, 3 iemesli, kāpēc jaunas mēbeles ir vērts iegādāties ne tikai mēbeļu salonos, bet arī interneta veikalos:
• ļoti plašs preču piedāvājums. Mēbeles aizņem telpu, bet katram veikalam ir ierobežota platība. Parasti pilsētā ir vien pāris patiešām lielu mēbeļu salonu, kur var iegādāties jaunas mēbeles ikvienai istabai. Savukārt interneta veikali visas preces parāda tiešsaistes katalogā, kur nav nekādu ierobežojumu preču skaitam. Internetā varēsi izvēlēties no simtiem dažādu mēbeļu, nepametot savas mājas;
dažādas akcijas. Tāpat kā lokālajā veikalā, arī internetā iespējams iegādāties mēbeles ar atlaidēm, taču interneta veikali rīko akcijas arī uz piegādes cenām. Pateicoties plašajam preču klāstam, mēnesī interneta veikalā var būt vairāki simti īpašie piedāvājumi, kur noteikti atradīsi sev interesanto;
vienkārša un ērta piegāde visā Latvijas teritorijā. Pasūtot mēbeles internetā, varēsi neuztraukties par to, kā pirkums tiks nogādāts Tavās mājās. Veikali parasti piedāvā dažādus piegādes veidus, tostarp piegādi ar kurjeru, piegādi pakomātā vai tuvākajā pasta nodaļā un citus. 

Iepirkšanās interneta veikalos ir tikpat droša kā gājiens uz tirdzniecības centru, taču aizņem mazāk laika un ir daudz ērtāka. Ja tuvajā nākotnē ir gaidāms dzīvokļa remonts, sagatavojies šim notikumam gudri! Pasūti instrumentus, mēbeles un citas remontam vajadzīgās preces tiešsaistē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)