Banner 980x90

Dzēruša traktorista izraisītā avārijā Daugavpilī cieš četras autobusa pasažieres

Rīga, 31.okt., LETA. Vakar Daugavpilī kāds piedzēries traktorists izraisījis sadursmi ar autobusu, un negadījumā cietušas četras sabiedriskā transporta pasažieres, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Sadursme notikusi ap plkst.11.30 Vasarnīcu ielā. Saskaņā ar pašlaik likumsargiem pieejamo informāciju 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru, iebraucis pretējā braukšanas joslā un ietriecies autobusā "Volvo".

Pēc avārijas noskaidrots, ka traktorists pie stūres sēdies, būdams 2,6 promiļu reibumā.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā traumas guvušas četras autobusa pasažieres. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)