Banner 980x90

Duškabīnes dizainu tendences 2018. gadā

Katru gadu mēs dzirdam par jauniem apģērbu un apavu modes kliedzieniem un sezonu aktualitātēm, taču svaigas tendences ar mainās ne tikai šajā, bet arī citās jomās, piemēram, vannas istabu iekārtošanā. 

Duša vannas istabā tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajiem elementiem, kas arī piesaista uzmanību, kad ieejam telpā. Attiecīgi jauna duškabīne spēj ienest vannas istabā jaunas vēsmas un pārveidot mūsu ikdienas mazgāšanos par attīrīšanās rituālu. 

Papildus praktiskām funkcijām mēs vēlamies, lai dušas kabīne būtu arī moderna un mūsdienīga. Ja Tu vēlies šādā veidā iekārtot savu vannas istabu, Tev noderēs interneta veikala 220.lv apkopotās duškabīņu dizaina tendences 2018. gadā. 

Baltais vairs nav modē
Ilgu laiku baltā krāsa bija tā, kas nemainīgi saglabājās starp vannas istabas tendencēm, un šķita, ka tas nekad nemainīsies. Taču šogad topā ir dažādas tekstūras un raksti. Ir dažādi veidi, kā tos ieviest dušā. Visbiežāk to paveic, izmantojot flīzes, sienu un grīdu apdari, kā arī ierīkojot vannas istabā modernus sienu paneļus. Apvienojot dažādus ornamentus un materiālus, iespējams iegūt daudzveidīgus dizainus. 

Noņem rāmi
Viena no jaunākajām tendencēm ir izvēlēties duškabīnes, kurām nav masīvo metāla ietvaru. Tā vietā ieteicams iegādāties modeļus, kuros stikli ir iestiprināti citā veidā, padarot dizainu brīvāku un gludāku. Savukārt, ja duškabīni bez ietvara nav iespējams ierīkot Tavā vannas istabā, līdzīgu iespaidu var radīt, izvēloties dušas kabīni ar smalkāku un šaurāku metāla rāmi. 

Stūra dušas kabīnes
Šī ir viena no populārākajām izvēlēm pircēju vidū, kas joprojām nav zaudējusi savu popularitāti. Stūra duškabīnēm viena no malām ir noapaļota savukārt pārējās divas ērti ieguļ telpas stūrī, ietaupot vietu. Tās ir kompaktas, elegantas un vienlaikus arī pietiekami ietilpīgas. Joprojām lieliska izvēle tiem, kas meklē jaunu duškabīni savai vannas istabai. Tās vari atrast arī pie mums, 220.lv. 

Laiks izplesties
Lai arī ieviest šo tendenci savā vannas istabā var būt mazliet grūtāk, taču šogad īpaši aktuāli ir ļaut sev justies brīvi un dot vairāk pieejamās telpas. Tas nozīmē, ka arī duškabīnes kļūst plašākas, ietilpīgākas un ērtākas, lai pārveidotu vienkāršu vietu, kur nomazgāties, par savu miera oāzi. Protams, ne visas vannas istabas ir tik lielas, lai tajās ierīkotu plašas duškabīnes, taču šis ir variants, par ko vērts padomāt. Jo daudziem noteikti ir pieredze ar dušas kabīnēm, kurās jūtamies iespiesti un neērti. 

Piecstūru duškabīnes
Tās nav tik bieži sastopamas, bet tieši šo modeļu retums padara tās tik pievilcīgas un interesantas. Tā vietā, lai izvēlētos klasisko četrstūra vai noapaļoto duškabīni, iegādājies tādu, kurai ir pieci stūri. Arī šādas dušas kabīnes ir lieliski piemērotas novietošanai stūrī, taču var būt piemērotas arī gadījumos, kad vēlies ierīkot brīvi stāvošo duškabīni. 

Tīrs stikls
Ilgu laiku modē bija necaurspīdīgi vai ar tekstūru veidoti duškabīņu stikli, taču šogad tas vairs nav aktuāli. Tā vietā, lai izvēlētos dušas kabīni ar matētu, miglainu vai citā veidā apstrādātu stiklu, tagad īpaši populāri ir modeļi ar kristālskaidriem un tīriem stiklu paneļiem, kas kļūst arvien iecienītāki. 

Jaunas tehnoloģijas
Mūsdienās tehnoloģijas ievijas dažādos mūsu ikdienas dzīves aspektos. Un vannas istabu dizaini nav izņēmums. Iespējams, kādam tas izklausīsies dīvaini. Tehnoloģijas vannas istabā? Taču patiesībā tas nav nekas neparasts, kad padomājam par to, kā tehnoloģijas var palīdzēt uzlabot mūsu mazgāšanās pieredzi. Viena no populārākajām iespējām ir hidromasāžas duškabīnes, dažādi dušas uzgaļi, temperatūras regulatori, apgaismojums, mūzika utt. Tas viss ne tikai padara vannas istabu izsmalcinātāku, bet arī ļauj mums pilnībā relaksēties un izbaudīt dušā pavadīto laiku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)