Banner 980x90

"Ditton pievadķēžu rūpnīcas" akcionāri lems par dalību Latgales SEZ

Rīga, 15.febr., LETA. Daugavpils pievadķēžu ražotāja "Ditton pievadķēžu rūpnīca" akcionāri šodien ārkārtas sapulcē lems par piedalīšanos Latgales speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) darbībā, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Tāpat minētajā "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" akcionāru ārkārtas sapulcē plānots pārvēlēt kompānijas padomi.

Gadījumā, ja neatkarīgi no iemesliem šodien paredzētajā "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" akcionāru ārkārtas sapulcē nebūs lēmumu pieņemšanai noteiktā kvoruma, akcionāru ārkārtas sapulce tiks turpināta 2017.gada 17.martā.

Šobrīd "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" padomes priekšsēdētāja amatā strādā Boriss Matvejevs, padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā strādā Georgijs Sorokins, bet padomes locekles amatā strādā Anželina Titkova.

Jau vēstīts, ka "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" apgrozījums 2016.gada deviņos mēnešos bija 5,233 miljoni eiro, kas par 6,7% vairāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās vairākas reizes un bija 136 457 eiro.

Uzņēmuma akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. Pēc biržas datiem, "Ditton pievadķēžu rūpnīcas" akcionāri ir Latvijas "Bank M2M Europe" klienti - 23,09%, Eduards Zavadskis (miris) - 20%, Vladislavs Drīksne - 19,92% un SIA "Maleks S" - 12,18%.

Latgales SEZ izveidota, lai veicinātu Latgales reģiona attīstību, piesaistot ieguldījumus ražošanas un infrastruktūras attīstībai un jaunu darbavietu radīšanai. Paredzēts, ka Latgales SEZ strādās līdz 2035.gada 31.decembrim un tās kopējā teritorija nepārsniegs 5% no Latgales reģiona platības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)