Banner 980x90

Dienas horoskops 29.aprīlim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Šodien gribēsies valdīt pār visiem – tikai piesargies, ka kāds neizrādās stiprāks par tevi. Godkārība vedīs uz priekšu.

Vērsis Tava emocionalitāte šodien graus un graus. Meklē palīdzību kur vien vari – ir jātiek galā ar to, kas nomāc. Rīkojies!

Dvīņi Visur planēsi apkārt kā nepiederīgais. Māks šaubas par to, vai esi izvēlējies pareizo ceļu. Ziņkārību šodien liec pie malas.

Vēzis Pietiks sapņot, jāsāk rīkoties. Ir jāsamierinās ar lietām, kuras vairs nevari mainīt- saproti, ka ar to pati dzīve nebeidzas!

Lauva Domas klīdīs visur, tikai ne tur, kur vajadzēs. Tomēr svarīgākie pienākumi tiks izpildīti godam. Vakarā atpūties!

Jaunava Visur, kur tevi raus līdzi, nevajag piedalīties. Atrodi laiku pašam sev, lai apdomātu svarīgākos lēmumus-saglabā mieru.

Svari  Nedomā, ka šodien būtu jāieklausās savā sirdī vai prātā- tas tev pārāk nepalīdzēs. Nedomā par pagātnes sastrādātajām lietām.

Skorpions Visu šodien neizdosies sakārtot pa plauktiņiem, jo diena diezgan novirzīsies no plāna. Nesapriecājies par ātru!

Strēlnieks Kaut kas, kas ilgi grauzis, šodien paliks daudz vieglāks. Atbrīvojies no visiem smagumiem, kas neļauj tev atslābināties.

Mežāzis Neapstājies šodien pusceļā. Būs iespēja piepildīt kādu senu sapni – izmanto izdevību un nepalaid to garām!

Ūdensvīrs Šodien garastāvoklis būs praktiski ideāls- nepazaudē tik savu enerģiju, domājot par nevajadzīgām problēmām.

Zivis Ja turpināsi šādā garā, iespējams, pazaudēsi kādu, kurš ir ļoti svarīgs. Domā par savu nākotni – plāno, plāno!!!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)