Banner 980x90

Dienas horoskops 26.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodien visu ar apdomu! Kaut arī tev tas nav raksturīgi, taču šodien mazliet padomā, pirms kaut kur iesaisties. Iespējams, ka ir citas, daudz svarīgākas lietas, kurām tev šobrīd būtu jāpievērš uzmanība.

Vērsis Nenorādi uz citu kļūdām! Tu pats lieliski zini, ka pēdējā laikā neesi bijis nekāds svētais. Aizliegtais auglis ne velti ir aizliegts – centies pretoties kārdinājumiem!

Dvīņi Jaunas un radošas idejas teju plūdīs no tevis, atceries tās visas kaut kur pierakstīt! Tomēr nevajadzētu steigties ar to realizēšanu, vispirms izdari galveno!

Vēzis Iespējams, ka nāksies risināt kādus jautājumus, kas saistīti ar privāto dzīvi. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, bet saki taisnību!

Lauva Nemānies, bet gan esi patiess! Ja kaut ko apsolīji, tad izpildi. Šodien būtu jāizvairās uzņemties vairāk darba, iespējams, ka tas nebūs tavos spēkos.

Jaunava Problēmu risināšanai piemērota diena, centies rast izeju pat šķietami traģiskām situācijām. Neļauj citiem spēlēties ar tavām jūtām!

Svari Ļauj savai pārliecībai augt, un ignorē apkārtējo kritiku. Jo mazāk viedokļu dzirdēsi, jo laimīgāks jutīsies. Pārliecība un gribasspēks tev virzīs uz priekšu.

Skorpions Neizturies pavirši pret savu darbu un pienākumiem, tāpat arī līdzcilvēkiem. Centies tikt ar visu galā, pirms nav par vēlu. Izplāno savas prioritātes un rīkojies. Nepiemērots brīdis nepelnītai atpūtai.

Strēlnieks Pirms pieņem lēmumu, pakonsultējies ar apkārtējiem. Šodien nebūtu ieteicams izdarīt pārsteidzīgus secinājumus, labāk mēģini uz notiekošo raudzīties no citas perspektīvas.

Mežāzis Iekšējās neapmierinātības iemesls būs saspīlētās attiecības, kurām neesi veltījis pietiekami daudz laika. Nevaino visā notiekošajā apkārtējos! Paskaties pats uz sevi.

Ūdensvīrs Ja nepieciešams nostāties pret pasaulē valdošajām aplamībām un nejēdzībām, tad rīkojies! Tiesa, šodien ar savu viedokli labāk nebāzties, ja vien tas netiek prasīts.

Zivis Pirms akli uzticies kādam cilvēkam, padomā, vai tev tas ir nepieciešams. Iespējams, ka ar visu vari tikt galā pats, tikai pašlaik nejūties pārliecināts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)