Banner 980x90

Dienas horoskops 26.augustam 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien atklāsi daudz jauna pats par sevi. Tomēr spēle, kurā esi iesaistījies, nav vienkārša. Sajutīsi ļoti spēcīgas jūtas pret kādu.

Vērsis Cilvēki ap tevi šodien būs ļoti kaitinoši. Nāksies saskarties ar agresiju un greizsirdību. Ja vēlies ar kādu sadarboties, tad būs jāņem vērā citu emocijas.

Dvīņi Nāksies pielikt papildus spēku, lai izdarītu to, kas šodien ir ieplānots. Šodien neko nedabūsi par brīvu – būs kārtīgi jāpacenšas un jāizliek sevi visu.

Vēzis Šodienā jūtas spēlēs spēcīgu lomu. Lielais emociju daudzums liks pārdomāt savas izvēles un nonākt pie gala secinājumiem. Iespējama greizsirdība.

Lauva Lietas, kas notiek mājās, ļoti spēcīgi ietekmēs tavu pašsajūtu. Lai arī gribēsi uz visu raudzīties no pozitīva skatupunkta, būs kaut kas, kas neliks tev mieru.

Jaunava Ietiepība un stipra griba – tas šodien raksturo tevi. Neļausi nevienam sev uzkāpt uz varžacīm un cēli iesi pretī mēŗķim – tā tik turpināt.

Svari Tu sāc pārāk pieķerties savām personīgajām lietām. Tas tev nenāks par labu. Tev noteikti ir jāsaplāno naudas tērēšanas grafiks, citādāk draud pārtērēšanās.

Skorpions Šodien mieru un balansu būs grūti uzturēt. Tāpat būs grūti atteikties no savas vietiņas zem saules. Šodien sevi vienkārši būs daudz jāsargā.

Strēlnieks Tavas domas materializēsies, tādēļ piesargies, ko domā. Un tāpat arī šo spēju vari likt lietā. Lieli kāpumi un zemi kritumi.

Mežāzis Iespējami nepatīkami strīdi ar draugiem. Sākumā padomā, kāpēc tie vispār ir izraisījušies. Novērtē sevi pietiekami, tad sapratīsi, kāpēc šīs lietas notiek tieši ar tevi.

Ūdensvīrs Tavas idejas šodien var sākt realizēties, pats tam nespēsi noticēt. Bet atceries, ka šodien plāno mazāk atpūtas, bet vairāk darba.

Zivis Pats sevi aizsargāt šodien spēsi ļoti labi, bet tas novedīs pie draugu zaudēšanas. Vairāk pacenties būt reālists – tas atklās daudz jaunu horizontu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)