Banner 980x90

Dienas horoskops 25.augustam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nebaidies izrādīt savas jūtas un attieksmi! Pietiks slēpt acīmredzamo - ļaujies mirklim! Šodien tu jebkurā gadījumā būsi ieguvējs! 

Vērsis Izvairies būt kritisks pret apkārtējiem, centies noslēpt savas negatīvās emocijas un tās neuzgrūst uz citiem! 

Dvīņi Smaids rada smaidu! Ja vēlies sagaidīt pozitīvu attieksmi no apkārtējiem, tad sākumā pārliecinies, lai arī tava ir tik pat laba! 

Vēzis  Neizbēgsi no kāda neliela konflikta, taču tam dienas beigās nebūt nekādas nozīmes, jo citas, daudz pasakainākas, lietas aizmiglos šo starpgadījumu. 

Lauva Šodien alksi pēc atpazīstamības un citu cieņas - visu ar mēru! Mēģini piebremzēt un nekoncentrēties uz sevi, šodien galvenais, lai tavi tuvākie jūtas novērtēti un mīlēti. 

Jaunava Daudzkrāsaina diena. Vienu brīdi liksies, ka viss ir kārtībā, bet jau nākamajā momentā vēlēsies raudāt. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus! 

Svari Momentā, kad liksies, ka vēlies vairāk, tu sapratīsi, ka tev pietiek ar jau esošo. Šodien atpūties un relaksējies! 

Skorpions Mēģināsi nolasīt citu domas un saskatīt jēgu ikdienišķās lietās. Ja kaut kas nav skaidrs, tad nekonsultējies ar apkārtējiem, bet gan prasi tikai īstajam cilvēkam! 

Strēlnieks Ieplāno kādu interesantu aktivitāti pēc darba! Ja tev tiek izteikts piedāvājums kaut kur doties, arī tad, ja negribi, tad pieņem to - nenožēlosi! 

Mežāzis Reizēm pašas labākās atmiņas ir tad, kad esi juties slikti un nevēlējies kontaktēties ar apkārtējiem, tāpēc šodien draugu piedāvājumiem neatsaki! 

Ūdensvīrs Reizēm savas lielākās sāpes vieglāk ir izstāstīt svešiniekam, nevis pazīstamam cilvēkam. Šodien neuztraucies par to, ko tavi tuvākie par tevi varētu padomāt - esi atklāts!

Zivis Neizplati nepatiesu informāciju, vislabāk tajā vispār ir neklausīties. Kaut arī patiesība ir rūgta, tu tai vēl neesi gatavs! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)