Banner 980x90

Dienas horoskops 24.septembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Auns Nāksies tikt skaidrībā ar savām jūtām un vēlmēm. Nespēlējies ar kāda cilvēka prātu un sirdi! Tev nav nepieciešams vairot ciešanas! 

Vērsis Tā vietā, lai upurētu kaut ko no sevis un ziedotu to citam, labāk koncentrējies uz savām iegribām un esi mazliet egoistisks. 

Dvīņi Vēlēsies izjust mīlestību un tuvību. Šodien šajā jomā esi īpaši uzmanīgs. Iespējams, ka kāds mēģina spēlēties ar tavu sirdi! 

Vēzis Būsi izvēles priekšā un īsti nespēsi dalīt savu uzmanību. Šķitīs, ka tev trūkst laika, lai ar visu tiktu galā. Vakarā centies salikt domas pa plauktiņiem! 

Lauva Tev būs jādara kas tāds, ko īsti nevēlēsies, taču citu risinājumu tam neredzēsi. Centies saņemties un paveikt iesākto! 

Jaunava  Būsi nedaudz norūpējies par kaut ko it kā mazsvarīgu. Centies domāt pozitīvi un nodoties tādiem darbiem, kas tev liek aizmirst par ikdienas raizēm. 

Svari Ieturi distanci ar svešiniekiem, neizpaužot pārāk daudz informācijas par sevi. Esi uzmanīgs un prātīgs, runājot par savu privāto dzīvi. Ja iespējams, tad izvairies no šīs tēmas. 

Skorpions Par saviem pēdējā laika piedzīvojumiem izmisīgi vēlēsies dalīties ar kādu sev tuvu cilvēku, taču tas pagaidām var pagaidīt! Par nepabeigtiem plāniem pagaidām nevienam nestāsti!

Strēlnieks Vēlēsies atpūtu un jutīsi, ka esi to pelnījis. Pēdējā laikā esi bijis pārāk nevīžīgs pret savu veselību. Centies to mainīt! 

Mežāzis Kaut arī aukstais laiks tuvojas, tomēr tas nenozīmē, ka var aizmirst arī par savu fizisko veselību. Nododies sportiskam aktivitātēm un mēģini ēst veselīgi! 

Ūdensvīrs Liksies, ka viss, ko dari, neiet nemaz tik labi un raiti, turklāt ļoti lēni. Saglabā mieru un pacietību! Un centies neiespringt par sīkumiem! 

Zivis Tiksi skaidrībā ar ko tādu, kas tavu prātu jau kādu laiku ir nomocījis. Koncentrējies uz pozitīvajām lietām un negrimsti atmiņās par pagātni! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)