Banner 980x90

Dienas horoskops 22.septembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi noraizējies par savu finansiālo stāvokli, taču, neuztraucies! Drīz vien tu nonāksi pie ļoti izdevīga risinājuma!

Vērsis Ja tev kāds saka, ka tu vari darīt visu, ko vēlies, tad šodien dari pilnīgi pretējo. Daudzi mēģinās ar tevi apieties pēc apgrieztās psiholoģijas principa. Esi uzmanīgs!

Dvīņi Mēģini salikt visu pa plauktiņiem un nenovirzīties no ceļa, kas ved uz mērķiem. Sāc ar mazumiņu un centies domāt reālistiski!

Vēzis Liksies, ka katrs sīkums tevi var novest no ceļa, taču uz to šodien nekoncentrējies. Mēģini saprast, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek!

Lauva Šodien pieļausi vairākas kļūdas un baidīsies tās pieļaut atkārtoti. Tā vietā, lai iespringtu, mēģini ļauties visuma plūdumam!

Jaunava Vēlēsies peldēt pret straumi un darīt pretēji citu ieteikumiem. Taču veltīgi! Neesi spītīgs, un uzklausi gudrākos!

Svari Meklēsi atbalstu un vēlēsies tikt saprast, šodien vislabākie padomdevēji var izrādīties pilnīgi svešinieki. Ir vērts ieklausīties!

Skorpions Šodien it visam meklēsi kādu loģisku izskaidrojumu, taču pie tā galu galā arī netiksi. Nav vērts rēķināt, bet gan jāļaujas pašplūsmai!

Strēlnieks  Pirms kaut ko saki, apdomājies! Iespējams, ka daudzas lietas šodien būs vērtīgāk noklusēt, nekā paust skaļi.

Mežāzis  Radīsi iedvesmu darboties un rīkoties. Ja kāds hobijs ir atstāts novārtā, tad šī diena ir piemērota, lai tam pievērstos!

Ūdensvīrs  Vēlēsies pabūt vientulībā un tikt skaidrībā ar savām jūtām un domām par kādu konkrētu cilvēku. Iespējams, ka tā ir tikai mirkļa iegriba.

Zivis  Šodien var nākties dzirdēt kaut ko ļoti nepatīkamu no kāda ļoti tuva cilvēka. Neņem pie sirds, bet gan centies saprast, ka katram ir savi mīnusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)