Banner 980x90

Dienas horoskops 21.septembrim

Anita Gušča/ Valmiera24.lv
Anita Gušča/ Valmiera24.lv

Auns Dienas laikā lietas mainīsies – rīts pilnīgi atšķirsies no vakara. Vislabāk ir kontaktēties ar cilvēkiem rīta pusē – vēlāk lietas var kļūt saspringtākas.

Vērsis Šodien tev būs milzīgs enerģijas pieplūdums – negribēsies darīt rutīnisku darbu, ir vēlams visu laiku atrasties kustībā. Laiks treniņu plāna izveidei!

Dvīņi Šodien viss svarīgākais būs saistīts ar naudu. Tai jāpiegriež īpaša vērtība. Tomēr jāpievērš uzmanība arī saviem pienākumiem – tos malā arī nedrīkst nolikt ne brīdi.

Vēzis Ļoti pozitīva diena ar pozitīviem pārsteigumiem un pozitīviem cilvēkiem. Nedusmojies uz tiem, kuri vēl tev tikai labu, arī izsakot kādu negatīvāku piezīmi.

Lauva Nedomā par citiem, bet gan par sevi. Tev ir jāiestājas par savu taisnību – un tu nedrīksti domāt, kā tā ietekmēs citus. Laime slēpjas tevī pašā.

Jaunava Pārsteigumu gaidīšanas diena. Pārsteiguma pozitīvā sajūta vīsies ar bailēm par nākotni. Nav jēgas uztraukties, jo viss agri vai vēlu nokārtosies.

Svari Pienācīgi novērtē sevi, citiem nav nekādas darīšanas gar to, ko tev patīk darīt un ko tu dari. Bet padomā, kā tu atgrūd sev svarīgus cilvēkus.

Skorpions Visur savu degunu nebāz, visiem palīdzēt un visu uzzināt nevarēsi. Vairāk domā ar galvu, nevis ar savām fiziskajām vēlmēm.

Strēlnieks Mēģini nostiprināt savu saikni ar otru pusīti – vajadzīgs romantisks laiks vienatnē. Arī tiem, kuri vēl tikai meklē savu vienīgo.

Mežāzis Nekautrējies izteikt savas vēlmes – viss ir atkarīgs tika no tā, kā un ko tu gribi izdarīt. Neprasi padomu tiem, kuri tā arī nekad nav palīdzējuši.

Ūdensvīrs Pārtrauc attiecības, kas ir toksiskas – nevajag sevi bendēt no iekšpuses tikai tādēļ, lai kādam citam būtu labi. Saņem sevi rokās.

Zivis Padomu prasi tiem, kuriem uzticies. Nāksies šodien atbildēt par savu rīcību – pirmo reizi būsi šādā situācijā, bet vismaz zināsi, kā turpmāk rīkoties labāk nevajag.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)