Banner 980x90

Dienas horoskops 20.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien mīlestības jomā būs vairāk degsmes un kaislību. Tev būs vieglāk atklāt savas jūtas. To var darīt ar vārdiem vai sagādāt kādu jauku dāvanu, taču dāvināt būs gandrīz tikpat patīkami kā saņemt. Lai ko tu izvēlētos, katrs risinājums attiecību uzlabošanai būs veiksmīgs.

Vērsis Šodien būs iespēja izbaudīt nedaudz romantikas. Vari pavadīt laiku kopā ar mīļoto cilvēku un darīt kaut ko neierastu, lai stiprinātu saikni jūsu starpā. Ja vēl tikai meklē otro pusīti, tad šī vakara ballīte varētu ieviest pozitīvas pārmaiņas.

Dvīņi Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam. Tu būsi ieguvējs, ja spēsi nomierināties un radīt sevī miera sajūtu, tikai pēc tam ieklausoties savā iekšējā balsī.

Vēzis Šodien tev tiks dota iespēja labāk izprast savu partneri. Šķiet, ja jūsu attiecības iet līkumu līkumiem, dažkārt tās virzās uz priekšu, citreiz atpakaļ. Tas ir dabisks process, no kura nevar izvairīties, viss, kas jādara, ir jāiemācās izprast partnera vēlmes. Ja iemācīsies to darīt, būsi tikai ieguvējs.

Lauva  Šodien runā tā, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus! Uz mēles gala būs daudz lietu, kuras vēlēsies pateikt, bet šoreiz labāk būs paklusēt.

Jaunava Šķitīs, ka visa ir par daudz. Nav jau tā, ka tu nespēj paciest pašu mīlestību, bet tev neizdodas tikt galā ar kaislībām un intensitāti, kas ar to saistītas. Ja esi brīvs, gatavojies, ka kāds varētu pamatīgi sašūpot tavu laivu. Tas nebūt nebūs tāds scenārijs, kādu būsi iedomājies, tādēļ labāk sagatavojies.

Svari Pārvari barjeras un traucēkļus, kuri jau sen stāvējuši tavu attiecību ceļā. Ja abi ar partneri domājat, ka ir vērts turpināt attiecības, tad vēlmju īstenošanai būs nepieciešams patiesi pārcilvēcisks spēks, bet ar stingru apņēmību un divu siržu spēku, iespējams ir viss.

Skorpions Pa galvu maisīsies dažādas idejas, dažas no tām būs pārāk trakas. Ja kādu no tām tomēr esi nolēmis realizēt, tad sākumā pakonsultējies ar apkārtējiem.

Strēlnieks Nekas it kā līdz galam nesniedz gandarījumu, kaut kā visu laiku trūkst. Jautājums -  kā? Šodien atbildes nebūs, bet šodien tu gūsi kādu svarīgu mācību.

Mežāzis Ļoti enerģisks garastāvoklis. Gribēsies mētāties apkārt. No ļoti lepna un par sevi pārliecināta kļūsi viegli ievainojams.

Ūdensvīrs  Uzmanies no tā, ka nedari vairāk nekā spēj. Neiznieko naudu, šodien tā pārāk labi tērēsies. Sazinies ar mīļajiem.

Zivis Šī diena palielinās tavu radošumu. Ideāla diena darba intervijām, jo spēsi kārtīgi parādīt savu potenciālu-nepalaid garām izdevību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)