Banner 980x90

Dienas horoskops 18.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nepārvērtē savas spējas. Nesaki neko tādu, kas varētu izraisīt jautājumus, uz kuriem tev nav atbilžu. Šodien veiksme ir tavā pusē, tādēļ centies, cik spēka!

Vērsis Kas ir pelnījis, tas arī dabūs. Dzīve pati visu sakārtos pa īstajām vietām, nav jēgas tev tajā visā iejaukties. Blakus būs pareizi cilvēki, kuri dos labus padomus.

Dvīņi Liksies, ka tevi kāds ir nodevis, tomēr padomā – tas tev ir nācis par labu. Nedusmojies uz citiem par to, ka viņi ir tādi, kādi ir.

Vēzis Neļauj nevienam sev kāpt uz galvas – tev ir vajadzīgs atbalsts no citu cilvēku puses. Piepildīsies sen kārota vēlēšanās, bet vai tā nespēlēs uz sirdsapziņas?

Lauva Tavi centieni neatmaksāsies. Būs grūti sadzīvot ar neveiksmi, bet laiks, kas pavadīts ģimenes lokā, palīdzēs atslābināties.

Jaunava Jutīsies mazliet vientuļi – grūti būs atrast kādu, kurš varētu palīdzēt. Mierinājumu meklē lietās, kas tevi pozitīvi uzlādē.

Svari Būs viegli pārprast citu teikto, bet nebūtu pareizi uzreiz apvainoties, nenoskaidrojot faktus. Draud iespēja izjukt kādai ļoti tuvai draudzībai.

Skorpions Tu noteikti nepaliksi zaudētāja lomā, tādēļ nav jēgas uztraukties. Šodien parādīsi sevi tajā labākajā gaismā un viss ies kā no rokas.

Strēlnieks Tev vajadzētu labi apdomāties par to, kas nesen notika. Nevajag slēpt savas emocijas un izlikties, ka viss ir labi. Ir "jāizlaiž viss uz āru".

Mežāzis Visiem nav jāzina tavi noslēpumi, tādēļ labāk paturi pie sevis. Ja pļāpāsi, viss nonāks pie nepareizajām ausīm, tādēļ paša labā labāk ir uzmanīties

Ūdensvīrs Neskrien pakaļ tiem cilvēkiem, kuri tev liek to darīt. Tev šodien jābūt pilnīgi neatkarīgam un jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem.

Zivis Varbūt ir pienācis laiks apstāties un kārtīgi padomāt par savām izvēlēm – vai tās ir bijušas tās pareizākās? Nenosodi sevi, bet, vērojot zīmes, centies saprast pareizo ceļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)