Banner 980x90

Dienas horoskops 14.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi ļoti dzīvespriecīgs, gribēsi visur piedalīties un ar visiem runāties. Izmanto šo pozitīvo dienu savā labā!

Vērsis Netēlo no sevis to, kas tu neesi – to no malas varēs redzēt. Labāk noslēp to, kā jūties, bet nemēģini izveidot no sevis ko citu.

Dvīņi Šodien būsi bezgala slinks – neviens tevi nevarēs piespiest kaut ko izdarīt. Padomā par savu romantisko dzīvi-vai viss ir labi?

Vēzis Šodien tev nebūtu ieteicams melot, jo meli nāks gaismā. Nevajag bēgt no patiesības, jo trakākais, ko cilvēks var darīt, ir melot pats sev.

Lauva Koncentrējies uz labo, lai arī cik bēdīgi pēdējā laikā nebūtu. Esi pārāk daudz sadomājies to, kā nemaz nav. Ievelc elpu un padomā loģiski!

Jaunava Apdomā vairākas reizes, vai tas ir tiešām tas, ko vēlies, jo laiku pēc tam atpakaļ nepagriezīsi. Ir vērts nogaidīt.

Svari Kaut ko gribēsies, bet īsti nevarēs saprast, ko. Centies vairāk paklausīt savām vēlmēm, bet tajā pašā laikā palīdzēt tiem, kuriem tas ir vajadzīgs.

Skorpions Ja jūties kaut kādā veidā ierobežots vai nelaimīgs, ir pēdējais laiks kaut ko mainīt. Nesēdi uz vietas - pats no sevis nekas nenotiks!

Strēlnieks Visu nevarēsi paspēt uzreiz, tāpēc savs laiks šodien ir jāsaplāno. Neatsaki palīdzību cilvēkiem, kuri grūtos brīžos tev paši ir snieguši atbalstu.

Mežāzis Esi apmaldījies – un tā pamatīgi. Vajadzēs papildspēkus, lai dabūtu tevi no tā ārā. Domā loģiski, nevis tā, kā ir vieglāk.

Ūdensvīrs Kāds brīdis tev šodien liks justies neērti. Neizvairīties no tā, bet tu jau proti izbraukt no situācijām. Kopumā būs priecīga diena

Zivis Ja liksies, ka neiederies, atceries, ka tikai pats to vari mainīt. Saņem to daļu drosmes, kuras tev nemaz nav!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)