Banner 980x90

Dienas horoskops 11.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tas, kas iepriekš šķita tik vienkāršs, patiesībā tāds nemaz nav. Sapratīsi, cik patiesībā grūti ir iet uz mērķi, bet padoties tu nedrīksti.

Vērsis Šodien netici visam, ko dzirdi! Ļoti iespējams, ka tā nav patiesība. Šodien labāk izvēlies meklēt pats savu taisnību, nevis klausītos citu teiktajā!

Dvīņi Ir laiks citiem atklāt savas idejas. Tava pozitīvā enerģija, ko izstarosi visas dienas laikā, pielips arī citiem. Neķeries klāt garlaicīgām lietām.

Vēzis Vislabāk darbs ritēs, ja darīsi to vienatnē. Pārāk daudz nepārtērējies, nauda pazūd ātrāk, nekā tu domā. Gaidāmas labas ziņas!

Lauva Šī ir lieliska diena atklātām diskusijām, kuras nepieciešamas, lai sarežģītākas jūtas pārveidotu par emocijām, kuras var izdabūt ārā. Šādi rīkojoties iemācīsies patiesi piedot.

Jaunava Atceries, ka tavas kļūdas ir tavas – citi tās tavā vietā nevar pieļaut, tas būs jādara pašam. Izplāno savu dienu un tikai tad rīkojies!

Svari Šodien atturies no liekām sarunām par citu privātajām dzīvēm. Iespējams, ka tavas runas aizies tālāk, nekā tu vēlētos, un tad gan nebūs labi! Nāksies atbildēt par saviem vārdiem!

Skorpions Šodien runā tā, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus! Uz mēles gala būs daudz lietu, kuras vēlēsies pateikt, bet šoreiz labāk būs paklusēt.

Strēlnieks Kas neriskē, tas nedzer šampānieti! Šodien atļaujies nedaudz trakulību un izmēģini kaut ko jaunu un nebijušu! Ļaujies dažādiem eksperimentiem un improvizācijām!

Mežāzis Diena, kad nodoties radošām izklaidēm. Ja esi domājis par kaut kā jauna uzsākšanu, tad šī diena ir ideāla, lai savas ieceres realizētu. Tik uz priekšu!

Ūdensvīrs Šodien mēģini paveikt visu, ko esi iecerējis. Ja nespēj tikt galā ar pienākumiem, tad centies plānot savu laiku vai pierakstīt lietas, kuras jāpadara.

Zivis Teju nezināsi, kā izrādīt savas šī brīža sajūtas un kā tās ietērpt vārdos. Pārdomas un draugu konsultācija tev palīdzēs visas savas domas skaistāk noformulēt! Sāc dienu pozitīvi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)