Banner 980x90

Dienas horoskops 11.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Centies būtu pietiekami acīgs, lai neiekultos nevajadzīgās problēmās. Savaldi mēli, kad sāc runāt par citiem – sienām ir ausis!

Vērsis Pa dienu nopietnas lietas nevajag darīt – čakras atvērsies tikai vakara pusē. Visu šodien tā mierīgi, un vakarā vari darboties kārtīgi.

Dvīņi Šodien nav tev viena konkrēta scenārija. Līdz pieciem vakarā visas iespējas ir tavās rokās, pēc tam gan sāks iet kā pa kalniem.

Vēzis Ja vēlies doties mīlas meklējumos, tad droši! Zvaigznes sola veiksmi mīlas jomā, taču no attiecību saglabāšanas ar bijušajiem gan vajadzētu atteikties. Šodien uz notiekošo centies skatīties no dažādiem skatu punktiem.

Lauva Turi acis un ausis vaļā – šodien gaidāmi satraucoši jaunumi! Iespējams, uzzināsi ko tādu, kas pamainīs tavas domas par kādu cilvēku.

Jaunava Paļaujies tikai uz draugiem un izvairies no svešiniekiem – šodien augsta iespēja tikt apmānītam. Klausi savai intuīcijai, šodien tā tevi nepievils!

Svari Pirms došanās kaut kur – izgulies un uzkrāj spēkus! Šī diena var būt piedzīvojumiem pilna, viss atkarīgs no tā, kuriem piedāvājumiem piekritīsi

Skorpions Šodien motivācija būs īpaši nepieciešama, tāpēc centies rast dažādus iedvesmas avotus un aktivitātes, kas tevi tik ātri nenogurdinās.

Strēlnieks Tev jābūt uzmanīgam, jo, ja ļausi smalkiem vārdiem vai skaistām sejām tevi apburt, tad drīz vien attapsies pie smagas vilšanās. 

Mežāzis Šodien centies izvairīties no sadarbības ar sev nevēlamiem cilvēkiem. Padoma prasīšana tev varētu būt visai noderīga, tikai tādā gadījumā, ja vērsies pie īstā drauga.

Ūdensvīrs Jau labu laiku vēlies izdarīt kaut ko nebijušu, un kad tad vēl, ja ne šodien! Neatsaki visām iespējām, kas šodien tiek sniegtas!

Zivis Tevi uz priekšu šodien vedīs radošas idejas. Ideāla diena jauna darba meklējumiem un jaunu hobiju aizsākšanai. Galvenais ir nenoslinkot!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)