Banner 980x90

Deputātu kandidātu sarakstus Daugavpils domes vēlēšanām sāks pieņemt 18.aprīlī

Daugavpils, 10.apr., LETA. Deputātu kandidātu sarakstus vasarā gaidāmajām Daugavpils pilsētas domes vēlēšanām sāks pieņemt 18.aprīlī, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Saraksti tiks pieņemti domes 209.kabinetā no plkst.13 līdz 17 iesniedzēju ierašanās secībā. Tādā pašā kārtībā saraksti tiks pieņemti arī 24.aprīlī no plkst.14 līdz 18. Savukārt no 19.aprīļa līdz 23.aprīlim deputātu kandidātu sarakstu iesniedzēji varēs vienoties ar vēlēšanu komisiju par abpusēji izdevīgu sarakstu iesniegšanas laiku, dienu iepriekš piezvanot pa tālruni 28811230.

Drošības nauda par deputātu kandidātu saraksta pieteikšanu Daugavpils pilsētas domes vēlēšanām, kas ir 210 eiro, jāiemaksā vēlēšanu komisijas norēķinu kontā AS "Citadele banka".

Drošības nauda tiks atmaksāta, ja vēlēšanās no saraksta domē tiks ievēlēts vismaz viens deputāts. Ja neviens deputāts netiks ievēlēts, tad vēlēšanu komisija drošības naudu ieskaitīs attiecīgās pašvaldības budžetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)